Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Ve sonunda oldu! Vivo 120W şarj desteğini resmen açıkladı! Yok artık!

Bir süredir haberlerini yaptığımız süper hızlı şarj teknolojisi bugün gerçek oldu ve Vivo 120W şarj teknolojisini tanıttı.

Akıllı telefonların pilleri en az gelişen donanımlardan birisi olmasıyla öne çıkıyor. Bir türlü büyümeyen pil hücrelerinin yardımına hızlı şarj teknolojisi destek verdi ve piller büyümüyorsa daha çabuk şarj edilebilir algısı oluşturuldu. Bu noktada dünyanın en hızlı şarj olan telefonu halen Oppo Find X Lamborghini Edition ve Oppo RX17 Pro. 2014 yılında ilk kez tanıtılan ve Oppo tarafından geliştirilen VOOC şarj desteği ile akıllı telefonların algısı bir anda değişti. 50W şarj desteğine sahip olan Oppo Find X Lamborghini Edition ve Oppo RX17 Pro‘nun pabucu dama atılacak gibi görünüyor zira bir süredir haberlerini paylaştığımız 120W hızlı şarj desteği bugün Vivo tarafından resmen duyuruldu. Vivo 120W hızlı şarj desteği kısa süre içinde hayatımıza girecek.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Vivo 120W hızlı şarj özelliği ile mobil pazarı değiştirecek!

Vivo‘nun bugün yaptığı lansmanda tanıttığı Vivo Super FlashCharge 120W teknolojisi ile 4.000 mAh pil gücü olan bir telefonu 13 dakikada %100 şarj edebiliyorsunuz. Bu süre bugünkü rakamlara baktığımızda şaka gibi bir durum ve bu da bielerin kafasında güvenlik endişeleri doğuruyor. Vivo bu hıza ulaşmak için Vivo‘nun geliştirdiği şarj aleti ve şarj kablosunun kullanılması gerektiğini dile getirdi.

6A 20V şarj desteğine sahip olan yeni nesil şarj aletinin bizlere ne sunacağını kısa süre içinde net bir şekilde öğreneceğiz gibi görünüyor. Zira Vivo bu teknolojiyi 2020 yılına kalamdan kullanıcıları ile paylaşmak istediğini de dile getirdi. Aynı teknolojiyi kısa süre içinde Oppo ve OnePlus‘ın da kullanmasını bekliyoruz…

https://www.teknoburada.net/2019/06/25/xiaomi-mi-9-ulkemizde-zamlandi-bu-sefer-acitti/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu