Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 8 ve Reno 8 Pro Küresel Çapta Tanıtılıyor! Etkinliği Canlı İzleyin

OPPO Reno 8 serisi Çin dışında görücüye çıkıyor. Reno 8 ve Reno 8 Pro için gerçekleşen etkinliği canlı izleyebilirsiniz.

OPPO Reno 8 ve Reno 8 Pro için bugün küresel çapta bir etkinlik düzenlenecek. OPPO etkinlikte ayrıca kablosuz kulaklık ve uygun fiyatlı bir Android tablet duyurusu daha yapacak. Hindistan’da gerçekleşecek etkinlikle birlikte Reno 8 serisi ilk kez Çin dışında tüketicilerle buluşacak. Reno 8 serisi küresel pazarda iki modelle temsil edilecek. Bunlar: Reno 8 ve Pro versiyonu. Reno 8 Pro, Çin’deki Pro Plus ile aynı özellikleri sergileyecek. Etkinlik Türkiye saatiyle 15.30’da başlayacak. Etkinliği dilerseniz alt bölümdeki link üzerinden canlı takip edebilirsiniz.

OPPO Reno 8 ve Reno 8 Pro Başlıca Özellikleri

Reno 8 Özellikleri

Reno 8’den başlayacak olursak; telefonda 6.43 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alıyor. Maksimum 800 nit parlaklığa erişen bu ekran 90Hz tarama hızına sahip. Reno 8’in işlemci biriminde 6nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 1300′ü görüyoruz.

Telefonun kamera birimine geldiğimizde, ana kamerada 50 megapiksel çözünürlüğünde bir sensör yer alıyor. Buna 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kameralar eşlik ediyor. Reno 8’in ekran üzerine konumlandırılan ön kamerası 32 megapiksel çözünürlüğünde. OLED ekranın altında parmak izi tarayıcısı buluyor. Telefonda ayrıca 80 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil yer alıyor. Reno 8’in başlangıç fiyatının 375 $ olması bekleniyor.

Reno 8 Pro Özellikleri

Reno 8 Pro’da daha gelişmiş özellikler karşımıza çıkıyor. Telefonda 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran göreceğiz. Bu ekran üzerine konumlandırılan ön kamera 32 megapiksel çözünürlüğünde. Arka bölümde 50 megapiksel (ana) + 8 megapiksel (ultra geniş) + 2 megapiksel (makro) şeklinde üç kamera yer alıyor. Kamera birimi MariSilicon görüntüleme çipiyle destekleniyor.

Android 12 tabanlı ColorOS 12.1 ile çıkış yapacak telefonun işlemci biriminda Dimensity 8100 Max olacak. LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 bellek teknolojileri, 80 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil telefonun öne çıkan diğer özellikleri olacak. Reno 8 Pro’nun da 500 $ başlangıç fiyatıyla listelenmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu