Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S21 FE Android 13 Güncellemesi Başladı

Samsung cephesinde Android 13 güncellemesinin dağıtımı tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Galaxy S21 FE Android 13 güncellemesi başladı.

Galaxy S20 FE’nin ardından, Samsung en yeni Fan Edition cihazı Galaxy S21 FE için de merakla beklenen Android 13 / One UI 5.0 güncellemesinin dağıtımını başlattı. G990BXXU2DVK3  sürüm numarasını taşıyan güncelleme Avrupa’da bazı bölgelerde başladı. OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı sağlanan güncelleme beklendiği gibi One UI 5.0 kullanıcı arayüzü deneyimini getiriyor.

Galaxy S21 FE İçin Android 13 Başladı

Kasım ayı güvenlik düzeltmelerinin yer verildiği güncelleme ile birlikte Galaxy S21 FE kullanıcıları One UI 5.0’daki yenilik ve diğer gelişmeleri deneyimleyebilecek. Android 13 güncellemesi, yığılmış widget’lar, Renk Paleti özelliğiyle daha iyi Material You uygulaması ve bildirimler için daha büyük uygulama simgeleri içeren yenilenmiş bir arayüz tasarımı getiriyor. Ayarlar menüsünde ve hızlı ayar geçişlerinde dikkat çeken değişiklikler mevcut.

Samsung, One UI 5.0’daki tüm stok uygulamaları geliştirdi. Kamera, Galeri ve Klavye uygulamalarındaki OCR özelliği ile görüntülerden metin çıkarabilmekte. Samsung Klavye ayrıca daha fazla emoji, animasyonlu emoji ve AR Emojisi getiriyor. Klavyenin ayrıca performans, arayüz uyumu ve geçişleri iyileştirildi. Güney Koreli firma ayrıca Bixby, Bixby Routines ve erişilebilirlik özelliklerini iyileştirdi. Son olarak ise yerleşik görüntü ve video düzenleyiciler de iyileştirildi.

Galaxy S21 FE,  2022’nin başından bu yana ülkemizde satılmakta. 8GB RAM + 128GB ve 8GB RAM + 256GB şeklinde iki bellek seçeneğiyle satışta olan telefonun fiyatları en düşük 13.500 TL ve 15.200 TL seviyesinde.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu