Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy A35 5G Çok Yakında Çıkış Yapacak

Galaxy A35 5G modeli yakında geliyor. Samsung'un yeni modeli için sertifikasyon süreçleri yürütülüyor ve bazı özellikleri paylaşıldı.

Samsung Galaxy A35 5G yeni bir sertifika aldı. FCC web sitesinde bazı önemli ayrıntıları ortaya koydu. Liste ayrıca akıllı telefonun yakın bir lansmanına işaret ediyor. Galaxy A35 5G yakın zamanda Geekbench veritabanında tespit edildi. Telefonun tasarımı da daha önce sızdırılmıştı. Akıllı telefonun geçen yılki Galaxy A34 5G’nin halefi olarak gelmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy A35 5G, FCC sertifikasyon web sitesinde SM-A356U ve SM-A356E model numarası ile tespit edildi. Listede 5G bağlantısı, NFC ve bir SD kart yuvası için destekten bahsediliyor. Test ekipmanı destek listesinde, akıllı telefonun şarj cihazının bir model numarası EP-TA800 bulunuyor. Bu, cihazın 25W şarj cihazını destekleyeceğini gösteriyor.

Samsung Galaxy A35 işte böyle görünecek
Samsung Galaxy A35 işte böyle görünecek

FCC sertifikası, Samsung Galaxy A35 5G’nin ek ayrıntılarını açıklamıyor. Akıllı telefonun önümüzdeki haftalarda daha fazla sertifika almasını bekleyebiliriz. Geekbench veritabanına göre, cihazın bir Exynos 1380 işlemci tarafından destekleneceği bildiriliyor. 6GB RAM’e sahip olacak ve Android 14 ile kutudan çıkacak.

Samsung Galaxy A35 5G’nin sızdırılmış görselleri, cihazın düz ve sade bir çerçeveye sahip olacağını ortaya koyuyor. Dikey olarak konumlanmış üç kamera sensörü olacak. Akıllı telefon, maksimum ekran-gövde oranına sahip 6.6 inç merkezle hizalanmış delikli ekrana sahip olacak şekilde tasarlanmış.

Bu ayın başlarında bir rapora göre Samsung Galaxy A35 mart ayında Galaxy A55 ile birlikte çıkış yapacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu