AndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTablet

Galaxy Tab S9 Plus Cephesinden İlk Görüntüler Paylaşıldı

Samsung görünüşe bakılırsa yakında Galaxy Tab S9 tabletleri duyuracak. Seride yer alacak Galaxy Tab S9 Plus bazı görüntüler eşliğinde ortaya çıktı.

Samsung‘un Galaxy Tab S9 serisi amiral gemisi tabletler üzerinde çalıştığı artık bir sır değil. Raporlara göre Tab S9 ailesi bu yılın ağustos ayında Galaxy Fold 5 ve Flip 5 ile birlikte çıkış yapabilir. Duyuruya daha birkaç ay var ve öncesinde güvenilir sızıntı kaynağı OnLeaks, Galaxy Tab S9 Plus tablet modelinin CAD görüntülerini paylaştı. Yayınlanan görseller sayesinde tablete her açıdan bakış atabiliyoruz.

Galaxy Tab S9 Plus’ın tasarımı, önceki modelden farklı değil. Göze çarpan bir değişiklik, arka kamerada karşımıza çıkıyor. Samsung’un Galaxy S23 serisinde ve en yeni A serisi telefonlarda kullandığı kamera tasarım dilini görünüşe bakılırsa yeni tablet serisinde göreceğiz.

Galaxy Tab S8 Plus, 285 x 185 x 5,7 mm boyutlarında. Yeni sızıntılar ise Galaxy Tab S9 Plus’ın 285,4 x 185,4 x 5,64 mm ölçülerinde olduğunu ortaya koyuyor. Dolayısıyla Tab S9+, önceki modele kıyasla tasarım açısından görsel bir gelişme sunmayacak.

CAD görüntüleri, Galaxy Tab S9 Plus’ın ön tarafında tek bir kameraya sahip olduğunu ve ekran altı parmak izi tarayıcı ile donatıldığını gösteriyor. Cihaz, dörtlü hoparlörlere sahip olmaya ve S Pen kalemi için destek  sunmaya devam edecek.

Yakın tarihli bir rapor, Galaxy Tab S9 serisinin ayrıca Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S9 Ultra olmak üzere iki model daha içereceğini gösterdi. Üç modelde de IP67 su ve toza dayanıklılık sertifikası yer bulacak. Tab S9 serisinin, Galaxy S23 serisine de güç veren Snapdragon 8 Gen 2’nin özel versiyonu tarafından desteklendiği de yine gelen bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu