AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo Tablet İşine El Atıyor! iPad’in Gözü Yaşlı!

Çinli teknoloji üreticisi vivo tablet işine girmek için kolları sıvadı. Bu tablet direkt üst segmente oynayacak. İşte belli olan bazı özellikleri.

Telefon alanında büyük işlere imza atan vivo, Türkiye pazarında da sevilen markalar arasın da yer almayı başarmıştı. Telefondaki başarılardan sonra vivo tablet işine girmeye hazırlanıyor. Bu tabletin bazı özellikleri de belli oldu. Görünüşe göre Çinli firma direkt olarak üst segmente oynayacak.

vivo tablet işine giriyor! Ortalık kızışacak

Ağustos ayında vivo’nun kendi V1 görüntüleme çipinin duyurulması sırasında, şirketin başkan yardımcısı Hu Baishan, vivo’nun ilk tabletinin gelecek yılın ilk yarısında piyasaya sürüleceğini doğrulamıştı. Şimdi, popüler sızıntı yapan Digital Chat Station, tabletin Snapdragon 870 yonga seti tarafından destekleneceğini söylüyor.

Bu yılın başlarında vivo, Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’nde ortaya çıkan vivo Pad ticari markasını Avrupa’da tescil ettirdi. Daha önceki sızıntılar, yeni vivo tabletin tam ekran bir tasarıma ve muhtemelen çift arka kameraya sahip olacağını ortaya çıkardı. TUV Rheinland sertifika web sitesi, tablette 8040mAh kapasiteli bataryanın kullanılacağını gösteriyor.

Sızıntı ayrıca, gelecek yıl e-Mürekkep tabletleri, küçük boyutlu oyun tabletleri, süper büyük ekranlı OLED amiral gemisi tabletleri ve daha fazlasını içeren tablet segmentine daha fazla üreticinin gireceğini söyledi. OnePlus, Temmuz 2021’de Avrupa Birliği’nde OnePlus Pad ticari markasını da tescil ettirdi, bu nedenle gelecek yıl birOnePlus’tan da bir tablet görebiliriz.

vivo tablet

Tablet sektörünü iPad ile domine eden Apple’ın işi 2022 yılında zorlaşacak gibi görünüyor. Özellikle Çinli firmalar fiyat konusunda iPad’den daha uygun bir yol izlerse gelir düzeyinin düşük olduğu ülkelerde büyük başarıla imza atabilirler. Çinli devlerin tabletlerini 2022’nin ilk çeyreğinde görmeyi bekliyoruz. Bakalım bu tabletler çok ses getirebilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu