Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus Nord Zıpkın Gibi! OxygenOS 10.5.4 Geliyor…

Güncelleme alma konusunda rekor kıran OnePlus Nord, bu kez OxygenOS 10.5.4 güncellemesi aldı. Düşük ışıkta özçekim, makro çekim ve ekran performansı arşa çıktı.

OnePlus Nord bir aylık bile değil ancak akıllı telefon şimdiden dördüncü sistem güncellemesini alıyor. Yeni güncelleme, tüm varyantlar için OxygenOS 10.5.4 numarasıyla geliyor ve kamera, ekran ve daha fazlasıyla ilgili birçok iyileştirmenin yanı sıra düzeltmeler getiriyor.

OnePlus Nord için en son güncelleme, son güncellemeden sonraki bir hafta (5 gün) içinde gelir. Bir önceki değişiklik günlüğünde “Geliştirilmiş sistem kararlılığı” dışında hiçbir şey belirtilmedi.

Oysa bu, Red Cable Club‘a katılamama, ön kamerayı başlatırken arka plan müziğinin duraklaması ve Notları senkronize etme gibi sorunlar için düzeltmeler getiriyor. Ayrıca, görüntü deneyimini, video görüşmelerinin kalitesini, düşük ışıkta özçekimler, makro kamera performansını ve Galeri uygulamasının başlatma hızını iyileştirir.

Son fakat en az değil, güncelleme toplu olarak veriliyor.  Telefonun global varyantı için 106 MB ve Hint versiyonu için 95.3 MB boyutunda olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu