Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSTeknoloji

Apple iPhone X Karaborsa Piyasasına Düşerse Şaşırmayın

Akıllı telefon pazarında hareketli günler yaşanıyor. Apple’ın geçtiğimiz hafta tanıttığı yeni nesil telefonları iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X için beklentiler her geçen gün artarken ortaya çıkan bazı raporlar özellikle iPhone X Karaborsa Pazarına Düşecek yorumlarının yapılmasına sebep oldu. Bugün ortaya çıkan raporlarda Apple’ın 2017 sonuna kadar sadece ön siparişleri yetiştirebileceği ve yeni siparişlerin ancak 2018 başından itibaren alınabileceğinden bahsedilmeye başlandı.

iPhone X Karaborsa Pazarının Yeni Gözdesi

Ortaya çıkan bu raporların gerçekliğini ve Apple’ın üretim adetini bilmemiz takdir edersiniz ki mümkün değil ama Apple’ın basit bir renk seçeneğinin bile ilk zamanlar “3 – 5 hafta gönderim süresi” etiketine sahip olduğu düşünüldüğünde bu tahminlerin oldukça gerçekçi olduğunu düşünüyoruz.

Bir süredir dünyanın en büyük üçüncü üreticisi konumuna gerileyen Apple’ın iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X ile koltuğunu Huawei’den alması bekleniyor. Bakalım 999 dolara Amerika’da satışa sunulan 64GB iPhone X Türkiye pazarında kaç TL’den satışa sunulacak? Avrupa fiyatının da kaç € olacağı şimdilik belirsiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu