Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemiPhoneMobiroller

iPhone 13 Aldı Soyuldu! 300 Tane Telefon Yalan Oldu!

Hırsızlık olaylarına bugün bir yenisi daha eklendi. Apple Store’dan 300 tane iPhone 13 alan adam mağazadan çıktıktan sonra soyuldu.

Amerika’da geçtiğimiz günlerde ilginç bir soygun olayı gerçekleşti. Apple Store’dan tam 300 tane iPhone 13 satın alan adamın başına mağazadan çıktıktan sonra gelmeyen kalmadı. New York radyo istasyonu 1010Wins’e atıfta bulunan Mydrivers’a göre, adı bildirilmeyen 27 yaşındaki bir adam Pazartesi sabahı New York’taki Fifth Avenue’deki 24 saat açık bir Apple mağazasından 300 adet iPhone 13 akıllı telefon satın aldı ve mağazadan ayrıldıktan hemen sonra soyuldu.

Aktarılan bilgilere göre bu üzüm olay adam üç çantayla arabasına doğru yürürken saat 1:45’te meydana geldi. Yanında iki adamın atladığı ve çantaları vermeyi talep ettiği başka bir araba durdu. Adam direndi, bunun sonucunda dövüldü, ardından soyguncular çantalardan birini aldı.

iPhone 13

Çantada 95.000 dolar değerinde 300 tane telefon vardı. Polis, bu adamın kendi mağazasında yeniden satış için Beşinci Cadde’deki bir mağazadan düzenli olarak çok sayıda iPhone satın aldığını bildirdi. Kurbanın neden geceleri alışveriş yapmaya karar verdiğini açıklamıyor. Muhtemelen, adam günün bu saatinde az sayıda insana güveniyordu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu