Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerVivo

Vivo Nex 3 şelale ekranıyla karşınızda! Ayrıntıya dikkat [Video]

Eylül ayı içerisinde tanıtılacak Vivo Nex 3 için şimdi yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Bu video telefondaki önemli bir ayrıntıyı açığa çıkardı. Vivo Nex 3 şelale ekranıyla benzersiz görünüyor.

Bugüne kadar yaşanan gelişmeler Nex 3’ün ekran altı kamera teknolojisine sahip olacağı yönündeydi. Ancak tanıtım videosuna göre Vivo Nex 3’te Pop up yani açılır kamera düzeni kullanılacak. Daha önceki açılır kameralı telefonlardan farklı olarak Vivo’nun burada en az iki kamera kullandığını düşünüyoruz.

Telefonun arka tarafında beklendiği gibi üçlü kamera yer alıyor. Burada dairesel bir alan üzerine yerleştirilen üçlü kamerada Vivo’nun mekanik saatlerden esinlendiğini görüyoruz. Ana kamera Samsung üretimi 64 megapikselllik sensör olacak. Bu sensörü kısa süre içerisinde tanıtılacak Redmi Note 8 Pro modelinde göreceğiz.

Vivo Nex 3 şelale ekranla geliyor

Vivo Nex3’ün odak noktası kuşkusuz şelale ekranı olacak. Bu benzersiz ekranda çözünürlük Full HD + seviyesinde olacak. UFS 3.0 depolama standardına sahip olacak telefonun hem 4G hem de 5G versiyonlar olacak. Snapdragon 855 Plus işlemcisinden gücünü alacak Nex 3’te 44-watt şarj teknolojisi ve NFC çipi de yer alacak.

Yine yakın zamanlı bir gelişme Vivo Nex 3’ün 120 watt hızlı şarj teknolojisine sahip 6.400 mAh büyüklüğünde pille geleceğini ifade etse de, bu şarj teknolojisinin son kullanıcı 2020 yılından önce buluşacağını tahmin etmiyoruz.

Vivo Nex 3’ün genel görünümü ve teknik özellikleri hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu