Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknoloji

Nubia Red Magic 5G TENAA’da ortaya çıktı! Renkler efsane!

Renkleri ile oyuncuların hayallerini süsleyecek olan Nubia Red Magic 5G bugün TENAA’da ortaya çıktı. Nubia’nın yeni bombası hakkındaki tüm detaylar burada.

Xiaomi‘nin Black Shark ile oyuncu telefonu furyasını başlatmasının ardından Nubia da bu alana giriş yaptı. Red Magic modelleri ile mobil oyunculukta üst düzey bir deneyim sunan firma, bu yıl yeni amiral gemisi modeli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İptal edilmeseydi MWC2020 etkinliğinde tanıtılacak olan telefon bugün TENAA‘da görüntülendi.

Nubia Red Magic 5G özellikleri nasıl olacak?

6.65 inç büyüklüğünde QHD ekran ile gelmesi beklenen telefonda 144 Hz tazeleme hızına yer verilmesi bekleniyor. Gücünü diğer amiral gemisi modelleri gibi Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden alacak olan telefonda, uzun süren oyunlar için sıvı soğutma sistemi yer alacak.

Nubia Red Magic 5G

Nubia’nın RAM konusunda çıtayı arşa çıkarması bekleniyor. Bu modelde 8GB değil 12GB değil tam 16 GB RAM‘in yer alacağı söyleniyor. 512 GB dahili depolaması ile oyun deposu olacak olan telefon, kamera konusunu da es geçmeyecek. Telefonda Sony IMX686 sensörüne sahip 64 Megapiksellik kamera yer alacak. Üçlü kamera kurulumu ile gelecek olan telefonun diğer kameralarının kaç Megapiksel çözünürlüğünde olacağı ise henüz bilinmiyor.

55W hızlı şarj desteğine sahip 4.400 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek olan bu canavarda kırmızı ve mavi renk tonları tercih edilecek. OPPO‘nun Gundam Edition’ı gibi oldukça şık görünecek olan bu modelin önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılması ve ilk olarak Çin’de satışa sunulması bekleniyor.

Fiyat konusunda ise bu denli güçlü bir telefonun 900 dolar bandını zorlayacağını düşünüyoruz. Ülkemizde satılmayacak olan bu model bakalım rakipleri karşısında nasıl bir performans sergileyecek?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu