Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 7 fiyatı belli oldu! Mi 6’ya göre ciddi bir fiyat artışı olacak

Xiaomi Mi 7 fiyatı hakkında ilk bilgiler geldi. Önümüzdeki ay düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılması beklenen Xiaomi Mi 7, selefi Mi 6 ile karşılaştırıldığında hem donanım hem de tasarım noktasında önemli gelişmeler sunacak.

İlk olarak telefonda 5.65 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü ekran kullanılacak. Samsung üretimi olması beklenen OLED panel 18:9 en/boy oranına sahip olacak. Yapay zeka özellikleriyle daha gelişmiş bir yapıya bürünen çift arka kamera, kablosuz şarj teknolojisi ve diğer donanımsal gelişmeler haliyle Mi 7’nin fiyatını yükseltecek.

Xiaomi Mi 7 fiyatı
Xiaomi Mi 7 fiyatı

Xiaomi Mi 7 fiyatı üzecek gibi

Çinli kaynaklara göre Xiaomi Mi 7’nin başlangıç modeli 3.000 CNY/475 $ fiyattan satışa sunulacak. Xiaomi Mi 6’nın başlangıç fiyatıyla karşılaştırıldığında ciddi bir artıştan söz edebiliriz. Xiaomi Mi 6 360 ila 435 $ arasında değişen fiyatlardan satışa sunuldu.

Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak Mi 7’de bu defa 8GB RAM’in yer alması bekleniyor. Xiaomi ayrıca bu defa 6.01 inç ekrana sahip Plus modeli de karşımıza çıkarabilir.

 

Sony Xperia XZ Pro Tasarımı Netleşiyor! Yeni Görseller Sızdı!!!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu