Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor Magic 3 Pro Plus Avuç İçi Büyüklüğünde Kamera ile Gelecek

Honor’un yeni amiral gemisi modeli Honor Magic 3 Pro Plus için herkesi heyecanlandıran sızıntı geldi. Kamera dev gibi olacak.

Huawei’den ayrılarak bağımsız bir marka olarak yoluna devam eden Honor, önümüzdeki gün merakla beklenen amiral gemisi modelleri ile karşımıza çıkacak. Bu seride bir telefon var ki DxOMark’ta skorları altüst edecek gibi görünüyor. Honor Magic 3 Pro Plus olarak isimlendirilecek olan bu telefon avuç içi kadar büyüklüğündeki arka kamerası ile adeta şov yapacak.

Honor Magic 3 Pro Plus kamerası ile yok artık dedirtecek

Kamera konusunda sinema sektörünün dev ismi olan IMAX ile anlaşan Honor, Huawei’den miras kalan kamera canavarlığına kaldığı yerden devam edecek. Kalbinde Snapdragon 888 Plus yonga setini barındıracak olan bu canavarın 16 GB‘a kadar RAM opsiyonu sunması bekleniyor.

Şimdilik bu canavarın kameraları hakkında bir bilgi bulunmuyor. Tahmin edebildiğimiz tek şey bu telefonun Huawei P50 Pro’dan bile yüksek puan alacağı. Son sızıntıda kameranın 100 kata kadar zoom yapabileceği görünüyor. Muhtemelen ana lens 108 Megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Honor Magic 3 Pro Plus

Honor’ın bu yükselişi Amerika’nın da dikkatini çekmiş durumda. Amerika, Honor’un verileri Çin’e sızdırabilme ihtimalinden dolayı firmaya ambargo uygulamaya çalışıyor. Sadece ihtimallerden yola çıkan ve elinde en ufak bir kanıt bile bulunmayan Amerika’nın bu hamlesi, Honor’un ne kadar güçleneceğinin bir sinyali olabilir.

Çin’de Huawei’nin geliştirdiği ve Android’den bile akıcı olan HarmonyOS 2.0 ile çalışacağı söylenen bu telefon Avrupa pazarında Android 11 ile satışa sunulacak. Fiyat konusunda oldukça yüksek bir fiyata sahip olacak olan Pro Plus’ın Türkiye pazarına henüz gelip gelmeyeceği belli değil. Bakalım IMAX ile güçlerini birleştiren Çinli dev kamera tarafında gerçekten de kartların yeniden dağıtılmasına neden olabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu