Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S21 Fe İptal Edilmeseydi Galaxy Note 7’nin Kaderini Yaşayabilirdi

Bu pazar gününe Galaxy S21 FE cephesinden gelen bir gelişmeyle uyandık. Telefonun üretimi durduruldu ve arkasında farklı gerekçeler olabilir.

Galaxy S21 FE ile birlikte uygun fiyatlı bir üst segment telefon kullanmak isteyenlerin canını sıkan bir gelişme yaşandı bugün itibariyle. Güney Kore medyasına göre Samsung, S21 FE’nin üretimini ani bir kararla durdurdu.

Ağustos ayı içerisinde tanıtılacak telefonun seri üretimine kısa süre önce başlanırken, gelen haberler işlemci tarafındaki bileşenlerin yeterince tedarik edilemediği gerekçesiyle iptal edildiği yönünde.

Mobil dünyasının nabzını tutan güvenilir kaynaklardan Ice Universe adlı hesaptan atılan tweet’ler ise iptalin arkasında farklı nedenlerin olduğunu gösteriyor.

 “Bildiğim kadarıyla Samsung GalaxyS21 FE’nin aniden iptal edilmesi, tek çipli sistemlerin eksikliğinden değil, başka bir parçanın normal şekilde güç alamamasından, büyük olasılıkla pilden kaynaklanıyor.” (Ice Universe)

Samsung Galaxy S21 FE

Kaynağın Samsung cephesinden elde ettiği bilgilere göre telefonda kullanılacak bazı yeni teknolojiler pilin gerektirdiği standartları karşılayamadığı gerekçesiyle iptal edildi. 2016’da Galaxy Note 7’den ağzı yanan Samsung’un pil tarafındaki en ufak bir sorun karşısında bile yoğurdu üfleyerek yiyeceğini biliyoruz.

Galaxy Note 21 serisinin yerini alması beklenen telefon beklentileri şu an için boşa çıkmış görünüyor. Bunun yerine yeni bir Galaxy A serisi telefon geliştirilir mi bilmiyoruz, fakat S21 FE’nin yılın ikinci yarısındaki satışlara ivme kazandıracağı bir gerçekti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu