Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 10 Pro Tasarımı ile Buradayım Diyor!

OnePlus’ın kamera canavarı telefonu OnePlus 10 Pro tasarımı ile benzersiz bir deneyim sunmaya geliyor. Bu sefer OnePlus gerçekten yapacak.

Türkiye pazarına geçtiğimiz aylarda giriş yapan OnePlus, önümüzdeki haftalarda OnePlus 10 Pro modelini tanıtacağını resmi olarak açıkladı. Telefonun tüm tasarımı olmasa da arka kamerasını gösteren firma, tasarım konusunda bu yıl benzersiz bir deneyim sunmaya geliyor. Kamera konusunda yine Hasselblad anlaşacak olan firma, DxOMark’ta liderliğe oynayacak.

Arka bölümde üçlü kamera kurulumu kullanacak olan firma, P2D 50T adını verdiği yeni flaş teknolojisine de bu modelinde yer verecek. Şimdilik P2D 50T isimli flaşın nasıl çalıştığı bilinmiyor. Muhtemelen gece flaşlı çekimlerde ten tonunu doğru bir şekilde verebilmek için bu flaş şimdiye kadar görülmemiş bir deneyim sunacak.

Ana kameralara gelecek olursak bu kameraların kaç megapiksel çözünürlüğünde olacağı şimdilik bilinmiyor. Ancak rahat bir şekilde DxOMark’ta ilk 3’e gireceğini düşündüğümüz bu telefon tam bir kamera canavarı olacak. Ön bölümde ise tekli kamera yer alacak. Nokta çentik şeklinde konumlandırılacak olan bu kamera şelale tasarımlı ekranda oldukça şık görünüyor.

OnePlus 10 Pro

Gücünü Qualcomm’un yeni nesil yonga seti Snapdragon 8 Gen 1’den alacak olan telefonun 8 GB ve 12 GB RAM seçenekleri ile gelmesi bekleniyor. Eğer OnePlus bir sürpriz yaparsa Çin’e özel 16 GB RAM’li sürüm bile gelebilir. Yazılımsal olarak RAM artırma özelliğine de sahip olacak olan bu canavar, 2022’nin en iddialı amiral gemisi modeli olacak gibi görünüyor.

Türkiye pazarına 2022’nin ortalarına doğru geleceğini düşündüğümüz P2D 50T flaşlı bu canavar muhtemelen ülkemize 20.000 TL bandında giriş yapacak…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu