Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknoloji

Nubia Z40 Pro Deli Dehşet Kamerası ile Geliyor!

ZTE’nin amiral gemisi modeli Nubia Z40 Pro kamerası ile yok artık dedirtecek. İşte telefonun resmi görselleri ve özellikleri.

Amiral gemisi Nubia Z40 Pro, 25 Şubat’ta tanıtılacak. Ancak şimdilik ZTE, cihazın tasarımını gösteren ilk resmi görüntüleri yayınladı. Telefonda ön kamera için nokta çentikli bir ekran yer alacak. Arka tarafta ise Vivo X70 Pro+ ile çağrışımlar uyandıran kamera ünitesi bulunuyor. Nubia Z40 Pro, Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti ve 35 mm f/1.6 lensli 1/1.3 inç optik Sony IMX787 görüntü sensörü ile donatılacak.

Ek olarak, kamera optik görüntü sabitleme ve çok yönlü otomatik odaklamaya sahip olacak. Kamera, önceki modele kıyasla görüntü bozulmasını yüzde 35 azaltacak, yüzde 80 daha fazla ışık toplayacak ve görüntü netliğini yüzde 78 artıracak.

Ayrıca ZTE’nin kamera canavarı, en verimli ısı dağıtma sistemine sahip olacak. Aynı zamanda kablosuz manyetik şarjlı ilk Android telefon olacak. Geçtiğimiz günlerde sızan Geekbench testleri, telefonun 16 GB RAM ile geleceğini de onayladı. Devasal bir kamera ile gelecek olan bu canavarda üçlü kamera kurulumu yer alacak. Ancak ana lensin boyutu rakiplerine korku salacak gibi görünüyor.Nubia Z40 Pro

DxOMark testinde ilk beşe rahatça gireceği düşünülen bu telefon ilk etapta Çin pazarında satışa sunulacak. Türkiye pazarını es geçen firmanın bu canavarını Avrupa pazarına ne zaman getireceği ise henüz bilinmiyor. Yaklaşık olarak 700 ila 800 dolar arasında fiyatlandırılacağı söylenen telefon bakalım ZTE’nin yüzünü güldürebilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu