Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung’un kamera odaklı telefonu Galaxy F41 özellikleriyle görüldü!!!

Samsung’un önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği kamera odaklı telefonu Galaxy F41, Google Play Console’da görüldü; İşte özellikleri…

Samsung, akıllı telefon kategorisine yepyeni bir seri ile can verecek. Şirketin halihazırda orta segmentte A ve M serileri gibi popüler modelleri zaten bulunuyor. Ancak Güney Koreli üretici, önümüzdeki günlerde kamera odaklı F serisini de başlatmayı düşünüyor. Son zamanlarda gündemde bir hayli konu olan F serisi, görünüşe bakılırsa ilk olarak Galaxy F41 modeli ile pazara giriş yapacak. Peki bu cihaz bizlere ne gibi yenilikler sunacak? M serisini ya da A serisini bitirebilecek mi?

Bugün Google Play Console listesinde görülen Galaxy F41, tasarım olarak tıpkı M31‘e benzeyecek. Bunun yanı sıra FHD Plus çözünürlüklü bir sahip olacak ve selfie kamerası da bu damla çentikli ekranın içerisinde yer alacak. Ayrıca Hindistan’da piyasaya sürülmesi beklenen bu telefon, 20.000 rupinin altında bir fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Yani Türk Lirası bazında hesaplarsak 2.0002.500 civarlarında olacak. Tabi vergiler hariç…

Galaxy-F41

Galaxy F41, teknik özellikler açısından ARM Mali G72 GPU ve 6GB’da RAM ile desteklenecek. Buna ek olarak  M31 ve bazı diğer orta sınıf cihazlar gibi  Exynos 9611 yonga setinden güç alacak. bu veriler, dün Geekbench’de de sızdırılanlar ile neredeyse birebir aynı. Yani farklı olan başka bir özellik göremiyoruz.

Yazılım açısından F41, kutudan Android 10 tabanlı One UI 2.0 arayüzü ile çıkacak. Ancak cihaz piyasaya sürülünceye dek, şirket One UI 3.0 güncellemesine de yükseltilebilir. Bunu elbette zaman gösterecektir.

Sadece bu kadarla da bitmiyor. Aynı zamanda bazı güvenilir kaynaklar, bu cihazın iç şemasını gösteren bir diyagramı da ortaya çıkarıyorlar. Buna göre Galaxy F41, arka tarafta üçlü kamera kurulumuna yer verilen bir kombinasyon ile gelecek. Ayrıca bu modüle ek, Led Flaş ve parmak izi tarayıcısı da arka tarafta bulunacak.

Tüm bunların yanı sıra paylaşılan bu diyagram, ses ve güç tuşunun sağ tarafta olacağını da açığa çıkarıyor. Hatta dikkat ederseniz alt tarafta da bir adet USB TipC bağlantı noktası görülüyor.

Şu ana kadar cihaz hakkında bilmeniz gerekenler bu kadar. Ancak kamera odaklı F41 modelinin önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülmesini umut ediyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu