Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Watch 5 Serisinde Classic Model Bekleyenlere Kötü Haber

Samsung, Galaxy Watch 5 akıllı saat serisini yaz döneminde duyuracak. Yaklaşan saat serisinde önemli bir değişim yaşanacak. İşte detaylar…

Geçen yaz tanıtılan Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic, Wear OS 3.0 çalıştıran dünyanın ilk akıllı saatleri oldu. Bu saatler ayrıca EKG ve tansiyon ölçme özelliğiyle rakiplerinden sıyrıldı. Samsung muhtemelen temmuz ya da ağustos ayında bu saatlerin devam modellerini duyuracak. Fakat Galaxy Watch 5 serisinde isimlendirme noktasında önemli bir değişime gidilecek.

Galaxy Watch 5 Pro’ya Hazır Olun

Önceki nesil saatlerde standart ev Classic şeklinde iki modelle piyasaya sürülüyor. Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesinin özel olarak geçtiği habere göre Galaxy Watch 5’te “Classic” model olmayacak. Siteye göre Samsung bir sonraki seriyi Watch 5 ve Watch 5 Pro isimlendirmesi altında satışa çıkaracak.

Samsung Galaxy Watch 4

Rapora göre Galaxy Watch5 iki boyutta gelecek; Watch5 Pro ise yalnızca bir boyutla sınırlı tutulacak. Birkaç hafta önce, Galaxy Watch5 Pro’nun 572 mAh büyüklüğünde devasa bir pile sahip olacağını açıklandı.  Bakıldığı zaman pil kapasite önemli ölçüde iyileştiriliyor ve kullanıcıların Watch 4 serisinde yaşadıkları pil ömrü şikayetlerinin bu seri ile sonlandırılması bekleniyor.

Dairesel bir OLED ekrana sahip olacak akıllı saatlerde ekran, GPS, ivmeölçer, jiroskop, kalp atış hızı sensörü ve kan basıncı ölçüm sensörü özelliklerinin ileriye taşımasını bekleyebiliriz. Saatler ayrıca Wear OS üzerine kurulu özel bir One UI arayüzü ile gelecek. Samsung’un yeni arayüzde daha fazla iyileştirme yapması bekleniyor. Son olarak, Galaxy Watch5 serisinde yeni bir işlemci kullanılıp kullanılmayacağını zaman gösterecek.

Samsung Telefonların Şarjını Bu Uygulama Sömürüyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu