AndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Pixel Buds Pro AirPods Pro’ya Rakip Olmaya Geliyor

Google’ın AirPods Pro’ya rakip olacak olan kulaklığı Pixel Buds Pro hakkında bilgiler ortaya çıktı. Bu kulaklık renk renk gelecek.

Google Pixel Buds Pro kulaklıklarının çok yakında tanıtılacağı ortaya çıktı. Yeni bir sızıntı, herhangi bir resmi onaydan önce ses cihazının renk yollarını gösterdi. Yeni kablosuz kulaklıkların dört renkte satışa sunulması bekleniyor. Spekülasyon yapılan Google Pixel Buds Pro’nun Google Pixel Buds A Serisi TWS kulaklıkların yerini alması muhtemel görünüyor.

Ayrıca aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğine de sahip olabilirler. Bununla birlikte, Google’ın I / O 2022 konferansı 11 Mayıs’ta başlayacak ve o gün Google’dan yeni cihazlarını göreceğiz.

Google Pixel Buds Pro’nun renk seçenekleri Twitter’da tipster Jon Prosser tarafından açıklandı. Bir sonraki Google Pixel Buds Pro, dökülmeler başına dört renk varyasyonunda sunulacak. Bunlar Gerçek Kırmızı, Karbon, Limoncello ve Sis renginde olacak.

AirPods Pro veya Galaxy Buds Pro’ya ciddi bir rakip mi gelecek belli değil. Ancak Google’ın bu kulaklığının premium segmentte yer alacağı söyleniyor. Bu yüzden fiyatı biraz pahalı olabilir.

Mishaal Rahman, yaklaşmakta olan Google Buds Pro’nun Android 13’te kafa izleme desteği ile birlikte BLE Audio, Spatial audio özelliğine sahip olacağını belirtiyor. Pro takma adı göz önüne alındığında, yaklaşan kulaklık çiftinin, fiyatlandırma, pil ömrü, güvenilir bağlantı ve aktif gürültü engelleme teknolojisi gibi özellikler de dahil olmak üzere 2020 Pixel Buds’tan daha sofistike bir özellik sayfasına sahip olması muhtemel.

Google CEO’su Sundar Pichai daha önce yeni donanımın Google I/O 2022’de sergileneceğini ve birçok kişinin Pixel 6a’nın Pixel 6 serisine daha ucuz bir alternatif olarak piyasaya sürüleceğini belirtti. Aynı şekilde, uzun süredir söylentilere konu olan Pixel Watch modeli de bu etkinlikte karşımıza çıkacak.

Galaxy Buds AirPods Pro’ya Özendi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu