Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 8 Serisinde Avrupa Fiyatları Sızdırıldı

OPPO Reno 8 serisi adım adım Avrupa’ya geliyor. Türkiye’de de göreceğimiz telefon serisinin fiyatına ve özelliklerine göz atalım.

Mayıs ayında Çin’de tanıtılan OPPO Reno 8 serisi geçtiğimiz hafta itibariyle Hindistan pazarında satışa sunuldu. Telefon serisi şimdi de Avrupa pazarına ayak basmaya hazırlanıyor. Ülkemizde de beklenen telefonların fiyatları sızdırılmış durumda. Öte yandan Çin’de üç modelden oluşan serinin Avrupa’ya iki modelle taşınacağını belirtelim. Bu modellerden biri Reno 8 olacak; diğeri ise Çin’de Reno 8 Pro+ ismiyle çıkış yapan Reno 8 Pro olacak.

Güvenilir bir kaynak Reno 8 serisinin İsviçre fiyatlarını sızdırdı. Bu fiyatlar yaklaşık olarak Avrupa’nın genelindeki fiyatlar için de referans olmakta. Reno 8 sadece 8GB RAM + 256GB dahili depolama versiyonuyla Avrupa’da satışa sunulacak. Bu model için belirlenen fiyat 499 CHF (513 €) olarak karşımıza çıkıyor. Telefon ayrıca siyah ve altın renkleriyle listelenecek.

Reno 8 Pro ise yine 8GB RAM + 256GB’lık seçenekle Avrupa’ya ayak basacak. Siyah ve yeşil renklerde göreceğimiz telefonun fiyatı 849 CHF (873 €) olarak görünüyor.

OPPO Reno 8 ve Reno 8 Pro Özellikleri

Reno 8’de 90Hz yenileme hızına sahip 6.43 inçlik AMOLED ekran yer alıyor. Pro modeldeki ekran da yine Full HD+ çözünürlüğünde ancak 6.7 inçlik bir boyuta sahip ve 120Hz tarama hızını destekliyor.

Reno 8’e MediaTek Dimensity 1300 işlemcisi güç veriyor. Reno 8 Pro’da ise MediaTek Dimensity 8100 MAX yonga seti bulunuyor. Pro modelde buna ek olarak görüntü kalitesini artırmaya yardımcı olacak MariSilicon X NPU yer alıyor.

Reno 8 modellerinin ikisinde de 80 watt hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh büyüklüğünde piller bulunuyor. Telefonlarda ayrıca ekran altı parmak izi tarayıcısı yer almakta.

Kamera özelliklerine gelince; her iki telefonda da aynı kamera özellikleri yer alıyor. Ana kamerada 50 megapiksellik bir sensör, 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kameralar. Ön kameralar ise 32 megapiksel çözünürlüğünde.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu