Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 için Güncelleme Yayınlandı

Güney Koreli Samsung, Galaxy S22 için güncelleme yayınlandı. Acil yayınlanan bu güncellemenin tüm detayları haberimizde yer alıyor.

Samsung’un yeni gözdesi Galaxy S22 ailesi bir süre önce güncelleme almıştı. Sistemdeki sorunları çözen bu güncellemeden sonra Güney Koreli firma acilen bir güncelleme daha yayınladı. Snapdragon 8 Gen 1 ile çalışan Galaxy S22 için güncelleme yayınlayan Samsung, bu sürümün yüklenmesini şiddetle tavsiye ediyor. Peki, bu güncelleme neden bu kadar önemli?

S90xEXXU2AVE4 yapı numaralı bu güncelleme OTA üzerinden sunuluyor. Yaklaşık olarak 350 MB büyüklüğünde olan güncelleme güvenlik iyileştirmeleri ve genel özelliklerin kararlılığını sağlıyor. Güvenlik açıklarını hızlı bir şekilde kapatan Samsung, Haziran ayı Android güvenlik güncellemesini de neredeyse Pixel cihazları ile aynı anda sunmayı planlıyor.

Türkiye’de de yakında indirime sunulacak olan güncellemeyi Ayarlar > Yazılım Güncelleme’ye giderek manuel olarak kontrol edebilir ve yükleyebilirsiniz. Samsung’un güncelleme konusunda şeytanın bacağını kırması oldukça sevindirici. 3 ana Android güncellemesini alacak olan yeni serinin böyle sık sık güvenlik ve performans iyileştirmeleri için de güncellemesi alması Samsung’un bu konudaki titizliğini gösteriyor.

Galaxy S22 kamera özellikleri
Galaxy S22 ailesi için Güncelleme

Oyun optimizasyonu aracındaki hatadan dolayı S22 ailesinin performansında ciddi bir düşüş yaşanmıştı. Bu sorunu Samsung hızlı bir şekilde yayınladığı güncelleme ile çözmüştü. Android dünyasının yumuşak karnı olan güncelleme konusunu Güney Koreli teknoloji devi çözmüşe benziyor. Asıl dananın kuyruğu Android 13 ile kopacak. Bakalım S22 serisi ne kadar bir süreçte Android 13’ü alacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu