Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mi Max 3 görüntüleri hayal kırıklığı yarattı

Xiaomi Mi Max 3 görüntüleri sızdırıldı. Xiaomi’nin kullanıcılardan yoğun ilgi gören Mi Max akıllı telefon serisi bu yıl bir kez daha yenilenecek. Xiaomi Mi Max 3’ün tanıtım tarihi şu an için bilinmiyor. Ancak telefon cephesinden bilgiler gelmeye devam ediyor ve son olarak bazı görüntülerin internete servis edildiğini görüyoruz.

Xiaomi Mi Max 3 görüntüleri sızdırıldı

Görüntülerin gerçek mi ya da sahte mi oldukları bilinmiyor, ancak hayal kırıklığına uğratacağı bir gerçek. Daha önce sızdırılan bazı görüntülerde telefonun 18:9 ekrana sahip olacağı, haliyle daha ince ekran çerçevelerinin telefona eşlik edeceğini göstermişti. Yeni görüntüler Mi Max 2 tasarımın genel anlamda süreceğini, ekran kasa oranında ise pek bir değişimin yaşanmayacağını ortaya koyuyor.

Xiaomi Mi Max 3 görüntüleri
Xiaomi Mi Max 3 görüntüleri

Görünüm noktasında en önemli farkın arka bölümde çift kamera olduğunu söyleyebiliriz. Bir diğer önemli detay ise üst bölümde 3.5 mm kulaklık girişinin kaldırılmış olması. Xiaomi kulaklık girişine ya telefonun altına taşıdı, ya da ses çıkışı USB Type-C üzerinden sağlanacak.

Sekiz çekirdekli Snapdragon 630 işlemci, 3/4 GB RAM, 32/64 GB dahili depolama ve 5.500 mAh büyüklüğünde pil telefonda öne çıkan bazı özellikler olacak.

 

Xiaomi Redmi Note 5 için Düğmeye Bastı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu