Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Pro 2 cephesinden bu defa kötü haber geldi

Xiaomi‘nin alt markası Redmi kısa süre içerisinde duyurduğu Redmi 7, Note 7 ve Note 7 Pro modelleriyle birçok segmentte rekabetçi ürünler ortaya koydu. Şimdi dikkatler bir süredir dillendirilen uygun fiyatlı amiral gemi telefonla çevrilmiş durumda. Redmi 2 Pro ismiyle çıkış yapacağı iddia edilen telefonun son dönemde bazı görüntüleri sızdırıldı. Ya da bu görüntülerin Redmi2 Pro’ya ait olduğunu sandık. Redmi başkanı  Lu Weibing tarafından yapılan açıklama bu görüntülerin amiral gemi telefona ait olmadığını kesinleştirdi.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Redmi 2 Pro modelinde çentik yer alabilir

 Lu Weibing hazırladıkları Snapdragon 855 işlemcili amiral gemi telefonda Pop-up (açılır) kamera sistemi ya da kızaklı bir tasarım kullanmayacakları resmen açıkladı. Anladığımız kadarıyla Redmi fiyatı aşağıda tutmak adına amiral gemisi telefonda bu yönde maliyet artırıcı detaylara yer vermeyecek.

Redmi2 Pro’da muhtemelen Mi 9 benzeri su damlası çentik göreceğiz. Parmak izi tarayıcısının ekrana gömülü olacağı iddia edilen telefonda üçlü kamera paketi kullanılacak. Tanıtım tarihi şu an için bilinmeyen uygun fiyatlı amiral gemi telefon göreceği ilgiyle beraber eminiz ki Redmi markasını birkaç adım ileriye taşıyacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu