Akıllı TelefonCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriInfinixTeknoloji

Hediyeleriyle İnfinix GT 10 Pro İndirime Girdi! Tam Zamanı

Yakın zaman önce tannıtılıp piyasaya sürülen oyuncu telefonu İnfinix GT 10 Pro yanında hediyeleriyle birlikte indirim fırsatı sunuyor.

Ülkemizde de faaliyet gösteren ve orta seviye modelleriyle sıklıkla tercih edilen İnfinix markası, yaz ayında yeni oyuncu telefonunu tanıttı. Arka tasarımı oldukça farklı ve hoş olan Infinix GT 10 Pro modeli özellikle gençler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Şimdi ise  kaçırılmayacak bir indirim fırsatı sunuyor. Eylül ayı başıda Türkiye fiyatı 19.999 TL olarak açıklanan telefon şimdi yanında WE23 TWS kulaklık, Infinix Watch XW1 ve parmak tetiği hediyesiyle daha uyguna bulunabiliyor.

Infinix GT 10 Pro Özellikleri

Akıllı telefon, oyun severlerin ilgisini çekecek teknik özelliklere ve arka tasarıma sahip. Yanında hediye olarak verilen oyun tetikleriyle rekabetçi oyunlarda çok daha iyi oynayabilirsiniz. Siyah ve gümüş rengiyle Hepsiburada internet sitesinde 18.699 TL’den satışa sunuluyor.

Teknik özellikleri noktasında 6,67 inç AMOLED ekranında 120 Hz yenileme hızı ve 1080×2400 piksel çözünürlük sunuyor. İşlemci olarak Mediatek’in güçlü işlemcisi olan Dimensity 8050’den güç alıyor. ARM Mali- G77 grafik işlemcisiyle birlikte zorlu görevlerin üstesinden kolaylıkla gelebiliyor. 8 GB RAM ve 256 GB depolama ile satılan telefonun 45W destekli 5000 mAh batarya paketi mevcut.

Ön tarafta 32 mp selfie kamerası ve arkada ise 108 mp geniş açı, 2 mp makro ve 2 mp derinlik sensörü yer alıyor. Parmak izi sensörü ekran altına konumlandırılan İnfinix GT 10 Pro’nun tasarımı hakkında firma şunları aktarıyor:

” Infinix GT 10 Pro, Cyberpunk bilim kurgu alt türünden aldığı ilhamla oyun estetiğini yeniden tanımlıyor. Etkileşimli ve özelleştirilebilir mini LED gösterge, telefona kişisel bir dokunuş katılmasını sağlıyor. Ayrıca yoğun oyun sürelerine dayanacak şekilde özel olarak üretilen koruyucu kapak elde güvenli bir tutuş sunuyor. GT 10 Pro’yu diğer telefonlardan ayıran bir diğer özellik ise benzersiz ambalaj tasarımında yatıyor. Kullanıcılar, telefonlarını koyabilecekleri dış ambalaj kutusunu bir hoparlör gibi kullanarak ürüne ekstra birçok yönlülük de ekleyebiliyorlar. ”

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu