Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P50 ve P50 Pro İçin Nihayet Tarih Verildi

Tanıtım tarihleri yılan hikayesine dönen Huawei P50 ve P50 Pro için nihayet bir tarih verildi. Fakat daha beklememiz gerekiyor.

Normal takvim işleseydi mart ya da nisan ayında tanıtılması gereken Huawei P50 ve P50 Pro bileşen sıkıntısı nedeniyle haziran sonuna kadar henüz tanıtılabilmiş değil. Son gelişmeler Huawei P50 serisi için nihayet bir tarih ortaya koydu. Çin’in sosyal medya platformu Weibo ve Twitter’da güvenilir birçok kaynak P50 serisinin 29 Temmuz tarihinde tanıtılacağını onayladı. P50 serisini bekleyenler için iyi bir gelişme olsa da, daha bir aydan fazla beklememiz gerekecek.

Huawei P50 ve P50 Pro HarmonyOS ile Geliyor

Kamera özellikleriyle fark yaratacak telefonların HarmonyOS 2.0 işletim sistemiyle geleceği zaten onaylandı. Huawei ayrıca bu ayın başında gerçekleştirdiği etkinlikte serinin kamera tasarımının nasıl olacağını bizlere gösterdi. İki büyük delik içerisinde yerleştirilecek kamera birimiyle P50 serisinin bu noktada heyecan yarattığı kesin.

Huawei P50 Pro

Serideki ana kamera 1 / 1,18 inç büyüklüğünde 50 megapiksel Sony IMX707Y sensör olacak. P50 Pro’da buna ek olarak üç kamera daha kullanılacak. P50’deki toplam kamera sayısı ise üç olacak.

Full HD + çözünürlüğünde OLED ekranların eşlik edeceği telefonlarda işlemci biriminde Kirin 9000 ve Kirin 900E’nin yer alması bekleniyor. IP68 sertifikası, 66 watt hızlı şarj desteği ve stereo hoparlör telefonlarda öne çıkan diğer gelişmeler olacak. Huawei ayrıca her iki telefonda ön kamerayı bu defa ekran üzerinde merkeze taşıyacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu