Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 100’den Fazla Telefonu MIUI 12’ye Güncellemiş!

Xiaomi kullanıcıları tarafından merakla beklenen Xiaomi MIUI 12 güncellemesi şu anda 100 fazla cihaz için hazır durumda yer alıyor.

Bugün PUBG Mobile turnuvasına sponsor olacağı yönünde haberler ile karşımıza çıkan Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’den yeni haberler var. Bir kaç gündür alev alan Redmi Note 9 Pro ile haberlerimize konu olan şirket, bugün de PUBG Mobile turnuvasına sponsor olacağı yönünde gelişmeler ile konuk oldu. Şu sıralar adeta peynir ekmek gibi akıllı telefon satışları gerçekleştiren şirket, birbirinden farklı alanlar da ağırlığını koymaya devam ediyor. Son zamanlar da MIUI 12 güncellemesi ile kullanıcıların ilgini çekmeye çalışan şirket durdu durdu bombayı patlatmış. Xiaomi MIUI 12 güncellemesini 100’den fazla cihaza getirmiş bile.

Android tabanlı bir işletim sistemi olan MIUI arayüzü yavaş yavaş tüm Xiaomi telefonlara gelmeye devam ediyor. Hangi telefon modeli için ne zaman çıkacağı belli olmayan güncelleme bugün resmiyet kazandı. Merakla beklenen güncelleme 100’den fazla cihaz için hazır.

"<yoastmark

Xiaomi MIUI 12 Bu Telefon Modelleri İçin Hazır

2017 model akıllı telefonlar da dahil olmak üzere 100’den fazla telefon için hazır olan MIUI 12 güncellemesi pek çok yeniliği de beraberinde getirecek gibi görünüyor. XDA-Developer platformunda ortaya çıkan detaylar da şirket, 100 telefon modeli için güncellemeyi yayınladığını belirtiyor. Biz de lafı daha fazla uzatmayalım ve yayınlanan listeyi sizlerle paylaşalım. Aşağı da 78 telefon modeli yer alıyor. Şirketin yayınladığı liste şuan da bu şekilde.

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

"<yoastmark

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu