AndroidAndroid GüncellemeWhatsApp

WhatsApp Android Güncellemesi Birçok Yeni Özellik Getiriyor

WhatsApp Android uygulaması için yeni bir günclleme başladı. Güncelleme ile 30 olan fotoğraf gönderme sınırı 100’e yükseltildi.

Dünya çapında en yaygın kullanılan mesajlaşma platformlarından biri olan WhatsApp için yeni bir güncelleme yayınlandı. İlk etapta WhatsApp Android uygulaması için kullanıma sunulan güncelleme, uygulamanın kullanılabilirliğini ve işlevselliğini artıran birçok yenilik ve iyileştirme içeriyor. WhatsApp’ın son güncelleme ile birlikte uygulamaya dahil ettiği yeniliklere ayrıntılı olarak göz atalım.

WhatsApp Android Uygulaması Güncellendi

WhastApp’ın Android uygulaması en son güncelleme ile birlikte 2.23.3.77 sürüm numarasına yükseltiliyor. Yeni sürüm ile birlikte kullanıcılar artık resim ve belgelere gönderirken altyazı ekleyebilecek. Grupları daha iyi tanımlamak için daha uzun grup konuları ve açıklamalar için destek dahil edildi. Ayrıca kullanıcılar artık bir kerede 100‘e kadar resim ve video gönderebilecek. Bu sayı daha önce yalnızca 30 ile sınırlandırılmıştı.

Güncellemede yapılan en ilgi çekici değişikliklerden biri de Meta Avatar‘ın eklenmesi oldu. Kullanıcılar artık Avatar’ı kullanabilecek. Bu Avatar’lar kişiselleştirebilir ve ardından çıkartmalar ve profil resimleri için kullanılabilecek. Bu özelliğe Ayarlar >> Avatar >> Başlayın’a giderek erişilebilirsiniz.

Güncelleme, tüm bunlara ek olarak çok sayıda hata düzeltmesi ve performans geliştirmesi de içeriyor. Genel kullanıcı deneyimi, bu güncellemelerin bir parçası olarak daha sorunsuz ve daha güvenilir olacaktır. Güncelleme şu anda yalnızca Android kullanıcıları tarafından erişilebilir olsa da, benzer özelliklerin çok yakında iOS kullanıcıları için de kullanıma sunulacaktır.

WhastApp’ın son sürüme yükselmek için Google Play Store’u ziyaret edip güncellemeyi yapabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu