Güncel Teknoloji HaberleriNetflix

Ayarlanmış Netflix Modu Stüdyo Kalitesinde Görüntü sunuyor

Netflix son dönemde önemli yenilikler duyuruyor. Profil simgelerini yenileyen, akıllı indirme özelliğini kullanıma sunan ve ardından Ultra paketi duyuran çevrimiçi içerik sağlayıcısından bu defa Ayarlanmış Netflix Modu özelliği geldi.

Ayarlanmış Netflix Modu ile stüdyo kalitesinde görüntü

Sony görüntü ve resim uzmanlarının Netflix renk uzmanlarıyla birlikte geliştirdikleri yeni Netflix Modu seyircilerin TV’lerini, dizi ve film profesyonellerinin post prodüksiyon aşamasındaki ekran kalitesine taşıyor. Sony’nin görüntü işlemedeki uzmanlığından yararlanarak geliştirilen bu özellik sadece Sony’nin BRAVIA Master Serisi A9F OLED ve Z9F LED TV’lerinde kullanılabilecek, ancak 4K ve HDR dahil Netflix’teki tüm içerikleri destekleyecek.

Ayarlanmış Netflix Modu
Ayarlanmış Netflix Modu

Netflix kullanıcıları tek bir menü ayarıyla, pembe dizi efekti olmadan, dizileri, filmleri ve belgeselleri gerçek renkler, belirgin dinamik kontrastlar ve akıcı görüntülerle izleyebilirler. Artık Stranger Things’in fantastik evreni, “Baş Aşağı” dünyadaki tüm kasvetli ayrıntılar veya Lost In Space’teki göz alıcı manzaralar çok daha net ve çarpıcı görünecek!

Duyuru ile ilgili paylaşılan videoyu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu