Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriMeizuXiaomi

Xiaomi Mi 7 cephesinden bu defa kötü haber geldi

MWC 2018 yaklaştıkça etkinlik kapsamında tanıtılacak ürünler hakkında daha fazla detay duymaya başladık. Kısa süre önce LG, HTC ve Huawei’in Mobil Dünya Kongresi’nde tepe bir model duyurmayacağı şirketlere yakın kaynaklarca doğrulandı. Benzer bir gelişme bu defa Xiaomi cephesinde yaşanıyor. Şirket içerisinde isminin açıklanmasını istemeyen kıdemli bir yönetici, bu yıl MWC 2018’de önemli bir duyuru yapmayacaklarını ifade etti. Tabii bu noktada gözler Xiaomi Mi 7 modeline çevriliyor,  zira Mi 7’nin şubat ayında tanıtılacağı ihtimali gün geçtikçe artıyordu.

Xiaomi Mi 7, Mi Max 3 ve Mi Mix 2S beklenen modeller

Xiaomi’nin yukarıda saydığımız telefonlardan birini ya da birkaçını MWC 2018 etkinliğinde duyurması bekleniyor. Xiaomi’nin etkinlikte yer alacağı resmi olarak açıklandı, fakat yeni bir telefon tanıtımı yerine sekiz çekirdekli Surge S2 işleminin tanıtımını da görebiliriz.

Xiaomi Mi 7
Xiaomi Mi 7

Xiaomi’nin yakın gelecekte iddialı modeller hazırladığı görülüyor. Bu telefonların MWC 2018’de Xperia XZ Pro, Nokia 9 ve özellikle Galaxy S9 modellerin gölgesinde kalması istenmeyecektir. Bu nedenle daha ileri bir tarihte ve her zaman olduğu gibi Çin’de Mi 7 tanıtımına şahit olabiliriz.  Yine de şubat ayında Mi 7’nin tanıtılmasını umuyoruz.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/yeni-aldiginiz-android-telefonunuz-icin-uygulamaniz-gereken-5-onemli-adim/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu