Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 Ultra CAD Görselleriyle Sızdırıldı: Lansman Yaklaşıyor

Samsung’un yeni nesil amiral gemileri hakkında sızıntılar dur durak bilmiyor. Şimdi de Galaxy S21 Ultra CAD görselleriyle sızdırıldı

Ocak ayına yaklaşmamız ile birlikte pek çok akıllı telefonların izleri de görünmeye başladı. Samsung’un önümüzdeki yılın başlarında piyasaya süreceği S21 serisi, neredeyse tüm detayları ile ortaya çıkmış durumda. Raporlara göre Koreli üretici toplamda dört adet model ile karşımıza çıkacak. Bunlar sırasıyla; S21, S21 Plus ve S21 Ultra modellerinden oluşacak. Daha önce bu cihazlar hakkında çeşitli sızıntılara denk gelmiştik. Bu sızıntılar sayesinde de telefonun ne gibi özelliklere sahip olacağını da öğrendik. Şimdi ise farklı bir kaynak, Galaxy S21 Ultra modelinin tasarımını ortaya koyan CAD görsellerini paylaştı.

Galaxy S21 Ultra için hazırlanan bu CAD görselleri, daha önce ortaya çıkan çeşitli sızıntılarla da birebir uyuşuyor. Zira geçtiğimiz hafta ortaya çıkan koruyucu kılıflar ve ekran filmleri de, bunu en iyi şekilde doğruluyor.

Yukarıda da göreceğiniz üzere S21 Ultra; ultra-ince çerçeve ile donatılmış kavisli bir ekrana sahip olacak. Zaten S21 serisinde kavisli ekrana sahip olması beklenen tek modelde bu telefon olacak. Diğer yandan ön tarafta, selfie kamerasını içinde barındıracak merkezi bir delik olacak. Ekran altı kameranın olmayacağını sizlere çok önceden zaten belirtmiştik.

Bu görselde ise S21 Ultra’nın; alt tarafta  Type-C bağlantı noktası ve ızgara şeklinde hoparlör ile geleceği gösteriliyor. Sızıntıcı bunlar dışında başka bilgi de vermiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu