Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme 9 Tanıtım Tarihi Yaklaştı! Geliyor Gönlümüzün Efendisi

Şirketin en çok beklenen serilerinden olan realme 9 serisi tanıtım tarihi ile gündemi salladı. İşte beklenen telefonun gelişmeleri.

Geçtiğimiz yılın ağustos ayında söylentileri başlayan akıllı telefonun varlığı eylül ayında şirket tarafından doğrulanmıştı. O tarihten bir vakit sonra şirket, realme 9 ve Pro sürümünün 2022’ye erteleneceğini açıklamıştı. Şimdi yeni yıla girdik ve son raporlar telefonun çok yaklaştığına işaret ediyor. Gelin gelişmelere bir göz atalım.

Üst Düzey realme 9 Serisi Şubat 2022’ye Kadar Bizlerle!

Ünlü bir sızıntıcıya göre, Avrupa için realme 9 Pro ve Pro+, sırasıyla RMX3472 ve RMX3393 model numaralarıyla gelecek. Şubat ayına kadar gelmesi beklenen telefonların işlemcileri de oldukça ilgi çekici.

Pro sürümün bir MediaTek Dimensity 810 yonga seti ile destekleneceği de belirtildi. Aynı zamanda RMX3393 model numaralı Pro+ sürümünün ise MediaTek Dimensity 920 mobil platformundan güç alacağı da bilgilerde mevcut.

Realme 9

Ne yazık ki, bu serinin amiral gemileri hakkında başka bir bilgi henüz mevcut değil. İlerleyen günlerdeki resmi duyurularından önce bu modeller hakkında daha çok bilgi ortaya çıkacaktır.

Yine de, bu realme akıllı telefon serisi ana ve Pro sürümlerinin yanı sıra, 9i, 9A ve Prime gibi birden fazla modeli de içerecek. Bu akıllı telefonlara realme’nin Note 9 ve Note 9 Prime serileri de eşlik edebilir. Ana ve Pro sürümler için ilerleyen günlerde daha fazla detay ortaya çıkacaktır. Gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu