Akıllı TelefonAndroidGenelGeneral MobileGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Milli Gururumuzun Bitmeyen Sessizliği: General Mobile…

“Yerli firma yapamaz” algısını yıkan ve GM 9 Pro modelinin DxOMark puanıyla göğsümüzü kabartan General Mobile, yeni telefon konusunda sessizliğe büründü.

General Mobile, ülkemizde fiyat performans dendiğinde akla gelen ilk yerli firmalardan biri. GM9 Pro modeliyle büyük bir başarıya imza atan ve bunu uluslararası platformlarda taçlandıran General Mobile, iki yıldır orta üst segment telefon üretmiyor. Özellikle Instagram’da General Mobile GM10 Pro modelinin ne zaman çıkacağına yönelik soruların da ardı arkası kesilmiyor.

Gurur duyduğumuz işlere imza atan General Mobile en son GM9 Plus modelini gecikmeli de olsa piyasaya sürmüştü. Telefonlarına Android 10 güncellemesini vermesi ise halen bekleniyor. Yapay zeka desteği, NFC özelliği, kamerada f/1.7 diyafram açıklığı ile orta segmentte uygun fiyatıyla cazip bir ürün olan GM9 Plus, GM9 Pro‘dan daha düşük segmentte olsa da 1.499 TL‘lik fiyata güzel özellikler sunuyor.

General Mobile
General Mobile

Ancak kendini geliştirmekte olan firma, son zamanlarda GM10 Pro ile ilgili soruları muallakta bırakıyor. Bu da farklı dedikoduların ortaya çıkmasına neden oluyor. GM9 Pro modeliyle özellikle kamerada harika işler çıkardığı için bir üst modelin DxOMark ile sınırlı kalmayıp, birçok yabancı platformda dikkat çekeceği tahmin ediliyor.

Android 10 güncellemesinin gecikmesi ile ilgili de sorular alan General Mobile‘ın bütün bu soruları yanıtsız bırakmayacağını umuyoruz.

Yerli gururumuz olan General Mobile, dünya çapında bir başarıyı yakalamışken daha da iyi bir noktaya gelmesini heyecanla bekliyoruz. Umarız yeni telefonlarla da kısa süre içinde tanışırız…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu