Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTabletTeknoloji

Amazon Fire 7 Tablet Yeni Sürümü ile Tanıtıldı! Fiyatı İnanılmaz!

e-Ticaret devi Amazon, Fire 7 isimli tabletini tanıtarak sektörde büyük ilgi gördü. İşte yeni tabletin tüm özellikleri ve fiyatı.

Amazon, Fire serisi altında yeni tabletler geliştirmeye devam ediyordu. Bunlardan yenisi ise Amazon Fire 7 isimli yeni tablet modeli oldu. Fire 7 ve Fire 7 Kids isimli iki tabletini duyuran şirket, tablet sektörüne büyük ses getirdi. Gelin uygun fiyatlı bu tablet serisine bir göz atalım.

Amazon Fire 7 Özellikleri ve Fiyatı

Son yıllarda birçok tablet piyasaya süren Amazon, 2019 yılında Fire 7 ve Fire 7 Kids isimli tabletlerini daha önceden piyasaya sürmüştü. Ancak bu iki tablet şu anki teknoloji için yetersiz kalıyordu. Şirket yeni bir atılımla bu iki tabletin 2022 sürümünü tekrardan piyasaya sürdü. Yoğun geliştirmelerle gelen tabletler şimdi daha güçlü ve daha uygun fiyatlı.

Fire 7 ve Fire 7 Kids tabletleri artık eski sürümlerine göre %30 daha yüksek performans sunacak. Bunu 2GHz saat hızında işlem yapan dört çekirdekli işlemciye ve önceki neslin iki katı RAM’e sahip olmalarıyla sağlıyorlar. Pil boyutu ise inanılmaz bir gelişmeyle %40 artırılarak uzun bir kullanım süresi sağlıyor. Böylece kullanıcılar veya çocuklar daha uzun video izleme veya oyun süresine sahip olacak.

Amazon Fire 7

7 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan tabletler, Alexa sesli asistana da sahip. Artık USB-C bağlantı noktası ile desteklenen tabletler, yaklaşık 5 saatte şarj oluyor. Önünde ve arkasında 2 Megapiksel kamera barındıran tabletler uygun fiyat etiketi ile geldi. Fire 7 için 59.99$ fiyat etiketi mevcutken Fire 7 Kids için 109.99$’lık bir ücret isteniyor. Oldukça uygun olan bu tabletlerin yoğun talep göreceğini düşünüyoruz.

Amazon Mağazalarını Kapatmaya Başladı! Peki Sorun Ne?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu