Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S22 Serisi Büyük Bir Kamera Güncellemesine Hazırlanıyor

Samsung, Galaxy S22 serisi için kapsamlı bir kamera güncellemesinin hazırlandığı bilgisini verdi. Bakalım güncelleme neler içerecek.

Galaxy S22, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra, piyasadaki en iyi kameralı telefonlar arasında yer alıyor. Ancak bu durum telefonların sorunsuz bir kamera deneyimi sundukları anlamına gelmiyor. Kullanıcılar telefonların özellikle HDR, düşük ışıklı videolarda gürültü ve hareketli nesnelerin görüntülerini çekme konusunda daha da iyi performans göstermesini bekliyorlar. Görünüşe bakılırsa Samsung kullanıcıların bu şikeyetlerini dikkate aldı ve Galaxy S22 serisi için kapsamlı bir kamera güncellemesi hazırlıyor.

Galaxy S22 Serisi Kamera Güncellemesi Çok Yakında

Samsung, amiral gemisi telefonlar için yayınlayacağı kamera güncellemesinin bazı ayrıntılarını açıklamış durumda. Buna göre yeni güncelleme ile telefonlar 3x telefoto kullanarak hyperlapse videolar çekebilecek. Samsung ayrıca Astro Hyperlapse modunun geliştirilmekte olduğunu ve Galaxy S22, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra’nın yakında gökyüzü fotoğrafçılık moduna sahip olacağını belirtti.

Samsung ayrıca QR kod tarama özelliğini de geliştiriyor. Yaklaşan güncelleme ile şirket, QR kod tarama alanını büyütüyor ve tarama işlemini daha da hızlandırıyor. Artık bir belgenin içindeki QR koduna dokunabilir ve kamera uygulamasını hızlıca tarayabilirsiniz.

Galaxy S22, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra’daki stok kamera uygulaması, ilk tarama kapatıldıktan sonra QR kodunu tekrar tarayamıyor. Samsung kısa süre içerisinde yayınlanacak güncelleme ile bu hatayı giderecek.

Samsung Android 13 için Vites Yükseltiyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu