Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMotorola

Sürpriz çentikli Moto G7 serisi çok iddialı geliyor!

Lenovo bünyesinde çalışmalarını sürdüren Motorola bu yılın başında Moto G6 serisi telefonların duyurusunu gerçekleştirdi. Serinin ürün döngüsü tamamlanmak üzere ve gözler şimdi Moto G7 serisine çevrilmiş durumda. Mobil dünyasının güvenilir bilgi kaynakları @OnLeaks ve @evleaks, orta segmente yeni bir soluk getirecek Moto G7 ailesi hakkında önemli bilgiler aktardılar.

Moto G7 serisi geliyor

Moto G7’nin yayınlanan görüntüsü serinin nasıl bir tasarım diline sahip olacağını ortaya koyuyor. Yakın zamanda Mate 20 modelinde göreceğimiz su damlası şeklinde çentik yeni Moto G serisi telefonlarda dikkat çeken detaylardan biri olacak. Alt kısımda belirgin bir çerçeve göze çarparken, Moto G6 ile kıyaslandığında ekran / kasa oranında önemli bir iyileştirme yapıldığı gözlerden kaçmıyor.

Moto G7 serisi
Moto G7 serisi

Moto G7’nin arka kısmı Moto X4’e benzer bir 3D kavisli camdan oluşuyor. Çift arka kameranın hemen altında Motorola logosu yer alıyor. Bu logo aynı zamanda parmak izi tarayıcısına ev sahipliği yapıyor.

6 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü ekran, 4GB / 6GB RAM, 64GB dahili depolama, 16 megapiksel + 5 megapiksel arka kamera, 12 megapiksel ön kamera, Android 9 Pie ve 3.500 mAh büyüklüğünde pil Moto G7’de öne çıkan özellikler olacak.

Yakın zamanda tanıtılacak Moto G7 ailesinde standart modelin yanında Play, Plus, ve Power seçenekler de olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu