Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriPixelTeknoloji

Google Pixel 3 XL ve Google Pixel 2 XL karşılaştırma! Bir bu kalmıştı!!!

Google bu yıl pazara sunacağı yeni nesil telefonları Google Pixel 3 veGoogle Pixel 3 XL ile oldukça iddialı ama bu iddiayı eline yüzüne bulaştırmış durumda. Zira telefon daha tanıtılmadan satışa sunuldu ve biraz sonra göstereceğimiz üzere telefonun incelemeleri çekildi. Bu kadar saçma sapan yönetilen bir tanıtım süreci daha önce yaşamamıştık. Dünyanın en zengin şirketinin nasıl olur da böyle hatalar yaptığını anlamak oldukça zor. Rus YouTuber Rozetked bugün kimsenin yapamadığını yaptı ve Google Pixel 3 XL ve Google Pixel 2 XL karşılaştırma videosu ile karşımıza çıktı. Telefonlar arasındaki fiziksel farkları da böylece detaylı olarak görebiliyoruz.

Google Pixel 3 XL ve Google Pixel 2 XL karşılaştırma

Yayınlanan videoya baktığımızda yeni nesil Pixel 3 XL’ın araka taraftaki kamera çıkıntısının artık bir sorun yaratmadığını görüyoruz. Rozetked’e göre Apple’ın TicTac motorundan daha iyi bir geri bildirim butonu telefona eşlik ediyor. Tek kamera olmasına rağmen kamera performansı ile iPhone XS ve Galaxy Note 9’un önünde olan Pixel x XL’ın bize ne sunacağını ise kısa süre içinde 9 ekim tarihinde öğreneceğiz.

Bizim Yorumumuz!

Birçok takipçimiz bizlere Google Pixel 3 ve Google Pixel 3 XL Türkiye’de satılır mı diye soruyor ve biz de bu konudaki bilgimizi ve öngörümüzü sizlerle paylaşmak isityoruz. Bugün Google Türkiye böyle bir işe tek başına girmediği sürece Türkiye pazarında TeknoSA da dahil bu telefonu getirip satacak distribütör bulmak neredeyse imkansız. Google’a üst düzey yönetici olarak geçen Hanımefendi ise bu telefona da umarız el atmaz…

Google Pixel 3 arabada unutuldu! Tabii yersen!!!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu