Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO Neo 5 Vitality Edition Ateşlenmeye Hazır! 44W Hızlı Şarj İle Gelecek

Akıllı telefonlar arasına katılmak için geri sayıma başlayan iQOO Neo 5 Vitality Edition 24 Mayıs’ta piyasaya çıkacak. 44W hızlı şarj olacak.

Akıllı telefon pazarındaki rekabet yeni telefonlar ile gittikçe kızışmaya başladı. Buna ek olarak yayınlanan güncellemeler de kullanıcılara yepyeni özellikleri deneyimleme fırsatı veriyor. Mayıs ayı oldukça hareketli günlere ev sahipliği yapmaya devam ederken iQOO Neo 5 Vitality Edition isimli akıllı telefonun da çıkış tarihi yaklaştı. Geri sayıma başlayan akıllı telefon modeli 24 Mayıs’ta 44W hızlı şarj desteği ile piyasadaki yerini alacak. Biz de bu haberimiz de cihazın bilinen detaylarından söz etmeye çalıştık.

Daha önce de haberlerimiz de yer alan akıllı telefon merak konusu olmuştu. Biz bilinen özelliklerinden defalarca kez bahsetmiş ancak çıkış tarihinin bir türlü bilinmediğinden söz etmiştik. Nihayet beklenen haber geldi ve telefonun çıkış tarihi resmi kaynaklar tarafından doğrulandı.

"<yoastmark

iQOO Neo 5 Vitality Edition 25 Mayıs’ta Lansmana Çıkacak

Snapdragon 870 yonga seti ile lansmana çıkacağı bilinen akıllı telefon bünyesinde 44W hızlı şarj desteğine de yer verecek. Bugün 24 Mayıs 2021’de piyasaya çıkış yapacağı doğrulanan akıllı telefon 120Hz ekran yenileme hızına sahip olacak. 6.62 inç FHD AMOLED ekran ile piyasaya sürülecek olan cihaz da 12GB RAM ve 256GB depolama yer alacak. Mart ayında piyasaya sürülen telefonun üst modeli olarak karşımıza çıkacak olan Vitality Edition eşsiz bir deneyimi karşımıza çıkaracak. Telefonun fiyatına dair bir açıklama yapılmadı. Bakalım cihaz beklentileri karşılayabilecek mi bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu