Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknolojiVideo İncelemeler

Samsung Instagram hesabı inceleme – #evdekal

Akıllı telefon üreticilerinin sosyal medya hesaplarını incelemeye başlıyoruz. İlk konuğumuz Samsung. Bakalım Samsung Instagram hesabı bize ne sunuyor?

Akıllı telefon üreticileri ülkemize özel olarak açtıkları sosyal medya hesapları ile oldukça önemli bir işe imza atıyor. Kullanıcılarının fotoğraflarının paylaşımı ile takipçileri ile oldukça güzel bir etkileşim yakalıyorlar. Samsung Instagram hesabı da bu noktada oldukça başarılı hesaplardan birisi. Peki Samsung Türkiye Instagram hesabını incelesek ortaya ne çıkardı?

Bugün devletimiz bizlere #evdekal diyor ve bizde evde kalan kullanıcılarımız için böyle bir seriye başladık. Sırada Huawei var. Daha sonra Apple, Xiaomi ve OPPO ile devam edeceğiz. Satış sırasına göre gideceğiz. Yayınlanan görseller ve bunları irdelemesini yapıyoruz. Açıkçasını söylemek gerekirse yapılan paylaşımların oldukça robotik olduğunu yaptığımız incelemede gördük ve bu durumu da sizlerle paylaştık.

Buna en güzel örnek ise Samsung Türkiye‘nin Çanakkale Deniz Zaferi ile ilgili yaptığı boş paylaşım oldu. Bu noktada Samsung‘dan daha iyi bir paylaşım yapmasını Çanakkaleli bir yayın olarak beklerdik. Tüm Instagram aleminin sanki ülkemizde ve dünyada koronavirüs yok gibi davranması ise ayrı bir eleştiri konusu.

Bu eleştirimiz sadece Samsung özelinde değil tüm üreticiler için geçerli bir durum. Firmalar sadece anlaşmalı oldukları fotoğrafçıların photoshop ile hafiften düzelttikleri fotoğrafları yayınlamak yerine daha iyi bir sosyal medya bize sunabilir diye düşünüyoruz. Gelin birlikte bu serinin ilk videosunu izleyelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu