Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknoloji

Nubia logo değişikliği yaptı! İnşallah kafayı da değiştirir!

Nubia bugün yaptığı bir etkinli ile yeni nesil logosunu tanıttı. Nubia logo değişikliğini neden yaptı? Logo değişirken satış stratejisi de değişecek mi?

Nubia Türkiye pazarında temsil edilemeyen bir marka. Hatırlarsanız bir dönem yerel bir marka ile çalışan ve paralel ithalat ile ürünlerini Türk kullanıcılarına sunan ZTE‘nin alt markası Nubia, özellikle tasarım ve kamera tarafında çok iddialı işler ortaya koydu. Nubia aynen OPPO gibi yeni bir logo ile karşımıza çıktı. Dün yapılan bir basın etkinliği ile Nubia logo değişikliğini resmen duyurdu.

ZTE‘nin alt markası olan ve ZTE‘nin Amerika yasağı sırasında adını sıkça duyduğumuz ve Çin İmparatorunun Eşinin telefonu olarak adlandırılan Nubia yeni logosu ile umarız satış stratejisini de değiştirebilir ve iyileştirebilir. Pek yeni logo neye benziyor?

Eski logoda Latin Alfabesi kullanılmadığı için logoyu anlamak mümkün değildi. Bu logonun değişimi ile birlikte markanın global pazarda kendini daha fazla göstereceğini düşünüyoruz. Özellikle Red Magic serisi gibi oyuncu telefonlarının birçok ülkede ilgi gördüğünü ve göreceğine de inanıyoruz. Bakalım Nubia Türkiye pazarında doğru bir şekilde karşımıza çıkabilecek mi?

Şimdi dilerseniz Nubia‘nın yeni logo ile ilgili hazırladığı eğlenceli videoyu birlikte izleyelim. Biz reklamcı değiliz ama bu video ile Nubia‘nın daha modern bir görüntü çizdiğini görüyoruz. Bakalım Nubia markasının kurucu ortağı Wang Hui bize yeni dönemde neler sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu