GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiWhatsApp

WhatsApp Web için Beklenen Özellik Geldi

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp Web sürümüne yeni bir özellik daha ekledi. Hesap Bilgisi İste özelliği artık Web’ten de istenebilecek.

WhatsApp geçtiğimiz hafta Android, iOS ve masaüstü sürümüne yeni özellikler ekleyeceğini resmi olarak duyurmuştu. Meta’nın bünyesinde yer alan şirket, hesap bilgilerinizi istemenize izin veren WhatsApp Desktop beta 2.22.04.1 için bir güncelleme yayınlamaya başladı. WhatsApp Web üzerinden artık Hesap Bilgisi İste özelliği kullanılabilecek.

Bu özellik GDPR düzenlemelerinin bir parçası olarak birkaç yıl önce tanıtılmıştı. Mobilde yer alan bu özelliğin Web’e de gelmesi oldukça sevindirici. Bu özellik etkinlik bilgileriniz, gizlilik ayarlarınız, cihaz ayrıntılarınız veya kişileriniz dahil olmak üzere belirli bilgilerin kapsamlı bir raporunu kapsıyor.

Masaüstünde Hesap Bilgisi İste özelliğini kullanmak için; WhatsApp masaüstünüzü en son beta güncellemesine güncelledikten hemen sonra bir rapor talep edebilirsiniz. Raporu talep ettiğinizde, 3 gün içinde hazır olacak, ancak indirebilmek için birkaç hafta daha beklemeniz gerekiyor. Şimdilik bu özelliğin yalnızca en son beta sürümünde mevcut olduğunu belirtelim.

WhatsApp Web
WhatsApp Web’in yeni özelliği

WhatsApp’ın gruplardan sessizce çıkmanıza izin veren bir özellik üzerinde çalıştığına dair haberler vardı . Buna ek olarak, firmanın durum güncellemelerine hızlı tepki vermenin yanı sıra sohbet menüsünde durum güncellemelerini gösterme, ikinci bir mobil cihazı bağlamak için bir eşlik modu ve platformu için arama filtreleme seçenekleri üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Meta’nın bünyesinde yer alan WhatsApp’ın bu yıl içerisinde bir dizi yenilik sunacağı açıkça ortada. Rakibi Telegram karşısında büyük atılımlar yapan firma 2022’de uygulamasını daha da çeşitlendirecek gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu