Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiTelegram

Telegram v7.9 Şaşırtan Özellikler ile Geldi! İşine Bak WhatsApp!

Telegram v7.9 güncellemesi ile uygulamaya yepyeni özellikler eklendi. Artık 1000 kişiye kadar görüntülü görüşme yapabileceksiniz.

WhatsApp’ın gizlilik politikası tepki çekince kullanıcılar alternatif aramaya başlamıştı. Bu süreçte yıldızı parlayan Telegram, bu olayı fırsata çevirmeyi başarmıştı. Yeni özellikleri ile WhatsApp’ı zor duruma sokan Telegram’dan bugün bir atak daha geldi. Telegram v7.9 güncellemesi ile uygulamaya WhatsApp kullanıcılarını kıskandıracak özellikler eklendi.

Telegram, iOS ve Android’deki anlık mesajlaşma uygulamasına, 1.000 katılımcıya kadar grup görüntülü görüşme yapma desteği, daha yüksek kaliteli video mesajlar gönderme, sesli ekran paylaşımı ve geliştirilmiş gibi birden fazla yeni özellik için destek ekleyen yeni bir güncelleme yayınladı.

Güncellemedeki ilk büyük yükseltme, Telegram’ın 30’a kadar kullanıcının hem kameralarından hem de ekranından video yayınlamasına izin vermesi ve 1000 kişiye kadar görüntülü aramaları desteklemesi oluyor. Telegram’da artıkfotoğraf ve videoları da artık orijinal çözünürlüğü ile gönderebiliyorsunuz. Bu özelliğin yakında WhatsApp’a da geleceğini belirtelim. Bununla birlikte, artık 0,5x, 1,5x ve 2x oynatma hızları dahil olmak üzere video oynatma hızı için kontroller de uygulamaya ekleniyor.

Telegram v7.9

Telegram v7.9 ile gelen yenilikler

  • Mesajların otomatik olarak silinme özelliği.
  • Bir resmi düzenlerken, kullanıcı daha hassas çizim için yakınlaştırdıkça fırça boyutu artık küçülecek.
  • Kullanıcıların İki Adımlı Doğrulama parolalarını girmelerine yardımcı olmak için Ayarlar’da yeni istemler ve yeni parola animasyonları var.
  • iOS kullanıcıları için kamera kullanıcı arayüzü yenilendi ve artık ‘Seç’ düğmesiyle iletilen mesajlar için birden fazla alıcı seçebilirler.
  • Profil resimleri artık sohbette gezinirken mesajları takip edecek ve metin mesajları gönderilirken yeni hafif animasyonlara sahip olacak.

Bu yeni özellikleri kullanabilmek için uygulamayı App Store veya Play Store’dan güncellemeniz yeterli olacak. Telegram’ın yeni özellikleri ile kullanıcılarını platformunda tutmaya kararlı olduğunu görüyoruz. Telegram’ın bu atalarına WhatsApp cephesinden de yakında karşılık gelecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu