Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovoTeknoloji

Lenovo K13 lansman tarihi açıklanmadan teknik özellikleri sızdırıldı

Geçtiğimiz günlerde firma Lenovo K13 akıllı telefonuna bir Bluetooth sertifikası aldı. Cihazın teknik özellikleri lansman tarihi açıklanmadan sızdırıldı.

Firma bilgisayar, tablet ve akıllı telefon gibi pek çok sektörde faaliyet gösteriyor. Akıllı telefon pazarında istediği satış rakamlarına ulaşamayan firma yeni cihazlar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bugün sızdırılan bilgilere göre firma uygun fiyatlı bir model satışa sunmaya hazırlanıyor. Firmanın uygun fiyatlı olarak satılması beklenen Lenovo K13 akıllı telefonu sızdırılan teknik özelliklere göre giriş seviye kullanıcılara için oldukça ideal.

Lenovo K13 beklenen teknik özellikleri nasıl olacak ve tahmin edilen çıkış tarihi

Cihaz 1600x720p çözünürlüğe sahip su damlası çentik bulunan 6.5 inç HD + ekran ile gelecek. 2GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı bulunuyor. Ayrıca microSD kart ile dahili depolama alanını genişletmek mümkün. Cihazın yonga seti henüz kesinleşmiş değil fakat sekiz çekirdekli bir işlemci ile gelmesi bekleniyor. Cihazın arka kısmında dikey olarak konumlandırılmış iki adet kamera yer alıyor. Ön kısımda ise 5 megapiksel selfie kamera yer alıyor. Ayrıca cihazın arka kısmında bir parmak izi sensörü bulunuyor. Cihazın sağ tarafında güç tuşu, ses tuşu ve Google Asistan tuşu yer alıyor. Sızdırılan bilgiye göre cihazın mavi ve kırmızı olarak iki renk seçeneği ile satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

Lenovo K13

Giriş seviye kullanıcılar için ideal özelliklere sahip olan telefon iyi bir satış fiyatı ile küresel pazara sunulması durumunda başarılı bir satış rakamına ulaşmasını bekliyoruz. Cihazın 2021 yılı ortalarında tanıtılması ve satışa sunulmasını bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu