Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Uygun Fiyatlı Yeni Alt Marka Yaratmak İstiyor

Xiaomi uygun fiyatlı akıllı telefonların yer verileceği bir alt marka daha oluşturmayı planlıyor. Bu markadaki telefonlar stok arayüz ile çıkış yapacak.

Xiaomi’nin farklı kitlelere hitap etmek için Redmi ve Poco gibi alt markaları mevcut. Fakat yeni bir rapora göre Çinli şirket teknoloji meraklıları için bir marka oluşturmanın daha hazırlığını yapıyor. Hindistan medyasında çıkan habere göre Xiaomi uygun fiyatlı telefonları bu seri altında sunmaya devam edecek. Xiaomi bu markada yer alacak telefonları orta üst segmentte konumlandıracak ve stok Android’e yakın bir arayüz deneyimi sunacak.  Dahası da var ve şimdi detaylara geçelim.

Xiaomi uygun fiyatlı bir marka oluşturuyor

The Mobile Indian sitesi bazı kaynaklara atıfta bulunarak, Xiaomi’nin yeni alt marka tanıtmayı planladığını aktardı. Site, iddia edilen alt markanın veya serinin ismini açıklamıyor, ancak bunun teknoloji meraklılarına yönelik olacağını öne sürüyor.

Rapora göre, bu alt marka veya seri altında piyasaya sürülen akıllı telefonlar, Qualcomm 700 serisi (Snapdragon 778 , Snapdragon 765) işlemciler tarafından desteklenecek. En önemli yenilik arayüzde olacak. Telefonlarda minimum özelleştirmelerin yer verildiği stok bir Android deneyimi sunulacak. Buna ek olarak marka altında tanıtılacak telefonlar üç büyük güncelleme ve dört yıllık güvenlik düzeltmeleri alacak.

Xiaomi 13 ve 13 Pro

Öte yandan bu telefonlar 15.000 Rs – 25.000 Rs (188-313 $) arasında fiyatlandırılacak. İlginç olan Redmi ve POCO’nun mecut pek çok telefonu zaten bu fiyat aralığında bulunuyor. Xiaomi ayrıca seri altında sunacağı telefonların üretimini Hindistan’da gerçekleştirecek.

OnePlus ve Pixel telefonların Hindistan’daki popülerliğinin Xiaomi’nin bu alt markayı oluşturmak istemesindeki temel etkenlerden biri olduğu söyleniyor.

Xiaomi 12T Pro Canavar Özellikleri ile Ortaya Çıktı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu