Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO 10 Pro Özellikleri Belli Oldu! Canavar Geliyor

iQOO markasının yeni amiral gemisi iQOO 10 Pro modeli için sular kaynamaya başladı. Telefon özellikleriyle çığır açacak. İşte detaylar.

Geçtiğimiz günde iQOO 10 Pro modelinin çok yüksek hızlı şarj desteği sunacağı aktarılmıştı. Şimdi ise akıllı telefon daha fazla özelliğiyle tekrardan gündeme çıktı. Gelin detaylarına göz atalım.

iQOO 10 Pro için Tarih Yaklaşıyor

Ünlü sızıntıcılardan gelen bilgilere göre iQOO 10 Pro’da 2K çözünürlüğünde büyük bir ekran göreceğiz. 120Hz yenileme destekli ekranı, ekran içi ultrasonik parmak izi sensörüne sahip olacak. Çok yüksek bir görüntü kalitesi sunması beklenen telefon performans kısmında da oldukça iddialı.

Aktarılanlara göre akıllı telefon TSMC’nin 4nm teknolojisinde üretilen en yeni Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile gelecek. Bu yonga seti Qualcomm’un en performanslı modellerinden. Diğer etkileyici bir özellik ise telefonun pil detaylarında yer alıyor.

Kaynağa göre iQOO 10 Pro’da inanılmaz değerde olan 200W hızlı şarj desteği göreceğiz. Buna 50/65W kablosuz hızlı şarj desteği de eşlik edecek. Ancak telefonun pil kapasitesi şu an da büyük bir sırrın konusu.

Optik kısımda ise akıllı telefonun iQOO 9 Pro ile benzer özellikler taşıyacağı bildiriliyor. 50 Megapiksel birincil kamera(muhtemelen OIS destekli) fotoğrafçılık ve video çekimleri için görevde olacak. Buna ek olarak akıllı telefonun daha iyi soğutma sistemleri ile gelmesi bekleniyor. Yakında uygun fiyat çizgisi ile çıkış yapması beklenen telefonun yeni gelişmeleri için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu