Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 13 Serisi Pil Ömrü İle Alışılmışın Dışına Çıkacak! Bitmez Bu Bitmez

Teknoloji devi Apple şu sıralar iPhone 13 serisine hız kazandırmaya hazırlanıyor. Yeni iPhone daha uzun ömürlü pile sahip olacak.

Duyurulduğu günden bu yana merak konusu olan ve sık sık haberlerimizde yer alan iPhone 13 serisi ne zaman çıkış yapacak hala net bir bilgi ne yazık ki yok. Akıllı telefon dünyasına damga vuracak olan telefonlar arasında yer alması beklenen yeni model eski serinin başarısızlığını da unutturacak. Hatırlayacağınız üzere iPhone 12 Mini’nin satışları ne yazık ki tatmin etmemiş, düşük satışlar ile rekor kırmıştı. Bizlerde bu gelişmelerden defalarca kez haberlerimizde bahsetmiştik. Bugün yine iPhone 13 hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Bizde zaman kaybetmeden klavyelerimizin başına geçtik ve sizleri gelişmelerden haberdar etmeye devam etme kararı aldık.

iPhone kullanıcılarının çok iyi bildiği gibi telefonların şarj süreleri oldukça kısa. Apple’a ait olan telefonların şarjı maksimum 1 gün performans sunarken Xiaomi, Huawei gibi Çinli markalar ise 2-3 gün arası kullanıcılarına deneyim sunabiliyorlar. İşte şirket yeni telefon serisi ile bu alışılmışın dışına çıkacak ve kullanıcılarına daha uzun ömürlü bir telefon deneyimi sunacak.

iPhone 13
iPhone 13

iPhone 13 Daha Büyük Bir Pile Sahip Olacak

iPhone 12 serisinde 5nm işlemci ve A14 biyonik çip kullanarak güç tüketimini en aza indiren Apple, yeni telefon serisi ile daha büyük bir pili karşımıza çıkaracak. Dört farklı yeni telefonu karşımıza çıkaracak olan şirket bu telefonların tamamında farklı büyüklüklere ve daha uzun ömürlü pilleri kullanıcılarına sunacak. Pil kapasite alanını genişletecek olan şirket muhtemelen cihazın kasasında da büyük değişiklikleri karşımıza çıkaracak. Bu değişiklikler arasında kamera yerlerinin ve sim kart yuvasının yerinin değişmesi beklenirken kullanıcılara daha uzun ömürlü bir deneyim sunulacağı biliniyor. 5G hücresel ağa da sahip olacak olan cihaz, pil kullanım oranını da en aza indirgemiş bir yapıya ev sahipliği yapacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu