Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Chrome indirme hızı arttırma hilesi!!! Kesinlikle işe yarıyor!

Günümüzün en popüler tarayıcı uygulaması olan Chrome’dan hızlı dosya nasıl indirilir? İşte %100 etkili Chrome hilesi…

Dünyanın en iyi tarayıcısı olan Chrome, her geçen gün kullanıcı kitlesini arttırmaya devam ediyor. Hızlı ve stabil olarak çalışan bu uygulama, her ne kadar RAM tüketimini biraz olumsuz etkilese de ,yine de kullanıcıların vazgeçilmezi haline geldi. Ancak sizlere iyi bir haberimiz var. Bildiğiniz üzere Chrome, indirme hızı olarak oldukça düşüş bir performansa sahip. Yani kullanıcılar büyük bir dosya indirmeye kalktığı zaman, Thunder, IDM vb. gibi bazı üçüncü taraf uygulamalarına başvurmak zorunda kalıyorlardı. Fakat sizlere göstereceğimiz küçük bir hile ile, indirme hızınızı kısmende olsa arttırabilmeniz mümkün olacak.

Chrome

Üçüncü taraf indirmeler, aslında fena değiller. Ancak bu tür uygulamaları bazen satın almak mecburiyetinde kalabiliyorsunuz; Hal böyle olunca da kullanıcılar bu duruma ister istemez sinirlenmeye başlıyorlar. Ancak sizleri, bugün göstereceğimiz bir yöntem ile biraz da olsa rahatlatacağız. Peki ama nasıl?

  • Öncelikle, Chrome’un deneysel özellik sayfasını açın. Bu ayarlara erişmek için ”Chrome: // flags” metinini adres çubuğuna harfiyen girin.
  • Ardından Enter tuşuna basarak deneysel özelliklere erişebilirsiniz.
  • Daha sonra  Arama çubuğuna ” download” yazın. Bu metni yazdıktan sonra “Parallet indirme” seçeneğini göreceksiniz.
  • Bu seçenek, “Varsayılan” olarak kapalıdır. Ancak sizler manuel olarak bunu etkinleştirin.
  • Etkinleştirdikten sonra geriye başka bir işlem kalmıyor. Yani tüm yapmanız gerekenler bu kadar.

Yapmış olduğumuz bu işlemler, bir dosyayı indirmeye kalktığınız zaman onu, aynı anda birçok kaynak ile bağlantı kurarak hızlı bir şekilde indirmenize olanak tanıyacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu