Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSMobiroller

Huawei P50 Pocket Lite Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Bir süre önce sızıntılara konu olan Huawei P50 Pocket Lite için şimde de tanıtım tarihinin netlik kazandığı iddia edildi. Detaylara göz atalım..

Huawei’in dikey şekilde tasarlanan katlanabilir telefonu Huawei P50 Pocket satışa sunulduğu günden bu yana kullanıcıların ilgisini çekiyor. Hatta P50 Pocket geçen yıldan bu yana Galaxy Z Flip 3’ten sonra en çok satan katlanabilir telefon oldu. Geçtiğimiz ay yayınlanan bir raporda telefonun “Lite” bir sürümünün hazırlandığı bildirildi. Daha sonra Çin’de sertifika sürecinden geçen telefon için şimdi de bir tanıtım tarihi ortaya atıldı. Huawei P50 Pocket Lite ekim ayı içerisinde tanıtılacak.

Huawei P50 Pocket Lite Bu Ay Tanıtılacak

Huawei’ye yakın bir kaynağın aktardıklarına göre P50 Pocket Lite, 25 Ekim tarihinde tanıtılacak. Sadece üç hafta uzağımızda olan telefonun sızdırılan görselleri tasarımın P50 Pocket ile aynı kalacağını gösterdi.

“Lite” takısıyla birlikte bazı teknik özelliklerin hafifletileceğini söyleyebiliriz. Yine yakın zamanlı bir rapora göre P50 Pocket Lite modeli için Snapdragon 778G işlemcisinin adı geçiyor. Telefonun halihazırda ülkemizde satışa olan orijinal sürümünde Snapdragon 888’in yer aldığını hatırlatalım.

İşlemcinin yanı sıra maliyetleri düşürmek adına kamera ve malzeme kalitesinde farklılıklar görebiliriz. Tüm bu gelişmeler haliyle telefonun fiyatını da aşağı çekecek. Öte yandan P50 Pocket Lite ile birlikte ilk kez orta segmentte konumlandırılacak bir katlanabilir telefonla karşı karşıya olacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu