Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriNothing

Nothing Phone 1 Fiyatı İle Karşınızda! Bu Fiyata Şansı Çok Zor

Sabırsızlıkla beklendiğimiz telefonlardan biri olan Nothing Phone 1 fiyatı ile karşımıza çıktı. Telefonun Avrupa fiyatı beklentilerin üzerinde.

OnePlus’tan ayrıldıktan sonra Nothing‘i kuran Carl Pei bir süreden beridir şirketin ilk telefonu hakkında bilgiler aktarıyor. Nothing Phone 1 ismiyle çıkış yapacak telefonun bazı özellikleri açıklansa da, telefonun çıkış tarihi, fiyatı ve daha bazı boşlukların doldurulması gerekiyor. Neyse ki bir Alman teknoloji sitesi bu boşluklardan bazılarını doldurmaya başladı. Nothing Phone 1 fiyatı ve çıkış tarihi ile karşınızda.

Nothing Phone 1 Fiyatı ve Özellikleri

Carl Pei, şirketin ilk akıllı telefonunun yazın çıkış yapacağını zaten onayladı. Fakat bu geniş bir zaman aralığı ve tüm yazı bu telefonu beklemekle geçirecek değiliz. Alman teknolojisi sitesine göre Nothing Phone 1, 21 Temmuz tarihinde piyasaya sürülecek. Site ayrıca telefonun fiyatının 499  € olacağını belirtti. Bu arada site telefonun arkasının şeffaf hale getirilmesi çalışmalarının ilerleme kaydettiğini belirtiyor. Şeffaf arka kısımda en çok dikkati kablosuz şarj bobini çekecek.

Açıkçası markanın bu seviyedeki bir telefon için fiyatı biraz daha aşağı tutmasını  bekliyoruz. Netice olarak yeni bir marka ve köklerini amiral gemisi katili bir marka olan OnePlus’tan alıyor.

Daha önce sızdırılan bazı özellikler, telefonun orta segmentte konumlandırılacağını gösterdi. Nothing Phone 1’de 6.43 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 90Hz tarama hızına sahip OLED ekran yer alacak. Telefonun işlemci biriminde Snapdragon 7 Gen 1 ya da Snapdragon 778G‘yi göreceğiz. Arka bölümde 50 megapiksel ana kameraya sahip olacak telefonda pilin 4.500 mAh büyüklüğünde olması bekleniyor.

Nothing Phone (1)

Nothing Phone 1 Başlıca Özellikleri

  • 6.43 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran, 90Hz tarama hızı, HDR10+ desteği
  • Qualcomm Snapdragon 778G işlemci
  • 8GB RAM + 128GB dahili depolama
  • 32 megapiksel ön kamera
  • 50 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel arka kamera
  • 4.500 mAh büyüklüğünde pil
  • Kablosuz şarj desteği
  • Android 12
  • Nothing OS kullanıcı arayüzü

Nothing Launcher Tüm Android Telefonlara Geldi!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu