Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone XR renk değiştiriyor! Artık ne satar, ne satar!


Apple gelen bilgilere göre son dönemde oldukça sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Yine gelen b,ilgilere göre telefonlar istedikleri satış adetlerinde satmıyor ve Apple‘ın yaptığı eskiyi getir yeniyi götür kampanyaları da pek işe yaramıyor. Bundan dolayı sürekli olarak yeni ne yapabiliriz diye düşünen Tim ve Johny Apple’ı nasıl eski günlerine çıkartacak oldukça merak ediyoruz. Apple‘ın yine “ilk biz bulduk” şeklinde yaklaştığı renk değişikliği döngüsüne iPhone XR renk değiştirerek katılıyor. Gelen bilgilere göre geçtiğimiz yıl Eylül ayında tanıtılan ve iPhone XS – iPhone XS Max satılsın sonra satışa sunarız mantığı ile geç satışa sunduğu ama yine de satamadığı iPhone XR 2 farklı renk ile karşımıza çıkamaya hazırlanıyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

iPhone XR renk değişikliği ile karşımızda. 

Bildiğiniz üzere iPhone XR, siyah, beyaz, mavi, sarı, mercan ve kırmızı (RED) renkleri ile karşımıza çıktı. Bugün ise Yeşil ve Lavanta adı verilen iki farklı rengin de telefonlara ekleneceği duyuruldu. Bakalım yeni renkler iPhone XR satış rekorları kırılmasını sağlayacak mı?

Görmek için aylarca beklemeyin! iPhone 11 / XR / Max 2019 karşınızda

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu