Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriGündemMWCXiaomi

Xiaomi 13 Alana 6 Aylık YouTube Premium Hediye

Google yapmış olduğu kampanya ile Xiaomi 13 serisinden bir model satın aldığınız da 6 aylık Google One aboneliğini hediye ediyor.

Çinli teknoloji devi Xiaomi geçtiğimiz aylarda Çin’de yaptığı lansman ile kendi pazarında yeni Xiaomi 13 serisini piyasaya sürmüştü. Dün ise İspanya’nın Barcelona kentinde Mobil Dünya Kongresi 2023 ön etkinliğinde gerçekleştirdiği Şubat Lansmanı ile birlikte küresel pazarda merakla beklenen Xiaomi 13 serisini tanıttı. Bazı pazarlarda daha piyasaya sürülmeden telefona kampanyalar oluşturulmaya başlamıştı bile. Bu kampanyaya lansman esnasında Google’da katılarak yeni seriden bir telefon aldığınız da 6 aylık Google One aboneliği hediye ediyor.

Dün gerçekleştirilen amiral gemisi serinin lansmanda Google resmen şov yaptı. Google’ın kendi telefon serisi olan Pixel modellerine özel olan Magic Eraser özelliğini ilk defa başka bir Android cihazı için getirecek. Aslına bakıldığında sadece bu hediye edilmiyor. Google en yeni teknolojilerini deneyimlenmesi için Xiaomi 13 serisinden birisini alan kullanıcılara 6 aylık Google One aboneliğini hediye ediyor. Bu abonelik içerisinde son zamanlarda meşhur olan Magic Eraser özelliği de bulunuyor.

Xiaomi 13 Serisi Google One

Bilmeyenler veya duymayanlar için tekrar hatırlatmak gerekirse Google bu ay içerisinde hem Android hem de iPhone kullanıcıları dahil olmak üzere tüm Google One aboneleri için Magic Eraser’ı getirdiğini duyurmuştu. Magic Eraser, yazılımsal olarak bir resimde bulunan istenmeyen kısımların sorunsuz bir şekilde kaldırılmasını sağlayan Pixel’lere özel fotoğraf düzenleme özelliğidir. Google bu özelliği diğer akıllı telefonlara tercih etmelerinin ana nedenlerinden birisi olarak bildiriyor.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi 13 Pro Küresel Çapta Tanıtıldı, Canavar Artık Dünyada

Haberimizin başlığına geri dönmek gerekirsek Google One aboneliği içerisinde Magic Eraser dışında YouTube ve YouTube Müzik uygulamalarının da Premium özelliğini barındırıyor. Bu sayede seriden bir modeli satın aldığınız da 6 ay boyunca YouTube ve YouTube Müziği premium olarak kullanabileceksiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu